Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ridder Datasystems nieuwe integratiepartner AccountView

Amsterdam, 31 maart 2003 AccountView, Nederlandse leverancier van geïntegreerde business software voor midden- en kleinbedrijf, en Ridder Datasystems, ERP-leverancier voor klantordergestuurde productiebedrijven in de metaal-, hout-, en kunststofsector, zijn onlangs een integratiepartnership aangegaan.

Ridder is dé specialist in de metaalbranche die al meer dan 20 jaar actief is met een in eigen beheer ontwikkeld ERP-systeem. In AccountView Windows is het mogelijk om tweerichtingsverkeer te realiseren in gegevensuitwisseling met andere Windows-applicaties. Deze moderne uitwisseling hebben de medewerkers van Ridder Datasystems en AccountView tussen de beide applicaties gerealiseerd. Het grote voordeel is dat de gebruiker zich niet meer hoeft af te vragen in welk pakket een wijziging wordt doorgevoerd. De synchronisatie vindt automatisch plaats en beide applicaties zijn altijd up-to-date , aldus Casper Haspels, verkoop en marketing directeur AccountView.

Ridder is gespecialiseerd in productiebedrijven die klantordergericht en seriematig werken. Het pakket Ridder R8 heeft koppelingen en integraties met verschillende financiële pakketten zoals Exact en Grote Beer. Aangezien er steeds meer vraag kwam naar een stabiele alternatieve leverancier van financiële software hebben wij contact gezocht met AccountView. Bij navraag onder de klanten blijken de probleemloze integratie, de volledige Exact-conversie, de uitgebreide rapportagemogelijkheden en het gebruiksgemak veelvuldig genoemd als sterk punt in AccountView , aldus Henri Nugteren, directeur van Ridder Datasystems.

Ruud Vleeshouwers van Fibrokap Fietsparkeervoorzieningen te Weert, Ridder R8-gebruiker: Het grootste voordeel voor ons is de mogelijkheid om via tussentijdse verslaggeving de vinger aan de pols te houden. Vanuit Ridder R8 en via Accountview wordt in een mum van tijd een overzicht van de stand van zaken verkregen. Dat kan ondernemingsbreed, maar we kunnen ook inzoomen op projecten, projectsoorten, doelgroepen en individuele klanten, enzovoorts. Op die manier kunnen we nagaan of en waar we moeten bijsturen. Nu we volledig projectmatig opereren is de beschikbaarheid van actuele informatie absoluut noodzakelijk.

Over AccountView

AccountView levert geïntegreerde bedrijfssoftware aan het midden- en kleinbedrijf in Duitsland, Engeland en Nederland. De oplossingen automatiseren aaneengeschakelde bedrijfsprocessen waaronder de financiële administratie, verkoop, inkoop, logistiek, project- en urenadministratie, relatiebeheer en klantenservice, al dan niet met een internet front end. De flexibele standaardsoftware van Accountview is snel te implementeren en wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op het onderhouden van langetermijnrelaties. Gerenommeerde namen in het klantenbestand van ruim 12.000 bedrijven die de producten en diensten van Accountview afnemen zijn o.a.: Xenos BV, De Jong Intra Vakanties, GIBO Groep, Vedior Holding BV, Toyota Industrial Equipment, KLM Exel, Mazars en Free Record Shop Online. Meer informatie over AccountView kunt u vinden op www.accountview.com.

Over Ridder Datasystems

Ridder Datasystems B.V. ontwikkelt, implementeert en onderhoudt ERP-software. Zij is ontstaan vanuit 3 eigen productiebedrijven, die samen meer dan 20 jaar ervaring hebben bij ruim 400 productiebedrijven. Ridder Datasystems biedt een totaaloplossing voor automatisering van bedrijven door specialisten die dagelijks in de productiesector werkzaam zijn. Ridder R8 is ontwikkeld met de laatste technieken, waarbij de klant moeiteloos de bedrijfsprocessen integraal kunnen besturen en beheersen. Ridder R8 beheert alle productieprocessen waaronder relatiebeheer, calculaties, offertes, productieplanning, inkoop, voorraad en projectcontrole. Met Ridder R8 is een integratie met meerdere engineeringpakketten mogelijk, zoals AutoCad, Inventor, HiCad en Solid Works en met meerdere financiële pakketten, zoals Account View, Exact voor Globe en Grote Beer voor Windows. Meer informatie over Ridder kunt u vinden op www.Ridder.nl .

NOOT VOOR DE REDACTIE

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

AccountView

The Communication Force

Casper Haspels, verkoop & marketing directeur

Klaas Klunder

Tel.:+31 (0)20 355 29 99

Tel.: +31 (0)20 547 01 99

Fax: +31 (0)20 617 14 78

Fax: +31 (0)20 547 01 90

E-mail: casper@accountview.com

E-mail: klaask@communicationforce.com

Ridder Datasystems bv

Henri Nugteren, directeur

Tel.:+31 (0)341-412 984

Fax: +31 (0)341- 412 980

E-mail: h.nugteren@ridder.nl

Deel: ' Ridder Datasystems nieuwe integratiepartner AccountView '
Lees ook