Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 23-08-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 16.15 u) Donderdag, 23 augustus 2001

District Heerlen

Heerlen; rijbewijs ingevorderd
Vanmiddag/donderdagmiddag vond op de kruising Looierstraat/Schakelweg in Heerlen een aanrijding plaats (alleen materiele schade). Een 39-jarige bestuurster van een auto uit Brunssum botste met haar auto tegen een andere auto, bestuurd door een 43-jarige man uit Schinveld. Vervolgens reed de vrouw na de aanrijding gewoon weg/door. De Schinveldse automobilist reed de vrouw meteen achterna en wist haar op de Schakelweg tot stoppen te bewegen en de politie te waarschuwen. Bleek dat de Brunssumse vrouw onder invloed de auto had bestuurd. Ademanalyse wees uit dat de vrouw ruim 1,9 promille alcohol in haar bloed had. De politie vorderde het rijbewijs in van de verdachte en maakt proces-verbaal tegen haar op.

Heerlen; naar ziekenhuis
Een 56-jarige bestuurster van een fiets uit Heerlen is vanmorgen/donderdagmorgen omstreeks 08.30 uur op de Sint Franciscusweg in Heerlen bij een val met haar fiets gewond geraakt. Vermoedelijk doordat het slachtoffer met haar fiets een betonnen scheiding van het fietspad en de rijbaan raakte, kwam zij ten val, met als gevolg een gebroken pols en een gebroken neus. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Afgelopen donderdagmorgen/vanmorgen werd een inbraak ontdekt in een woning aan het Laurierveld in Hulsberg. Inbrekers zijn vannacht door verbreking van een raam de woning binnengedrongen en hebben de stereo-installatie, een videocamera, een fototoestel, twee lap-tops en twee gsms gestolen. Ook gingen de inbrekers met de auto aan de haal. Daarbij gaat het om een grijze BMW, type 318i Touring (kentekennummer 27-HD-NN). De politie stelt een onderzoek in.

Deel: ' Rijbewijs ingevorderd bij alcomobiliste in Heerlen '
Lees ook