FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland* Rijnplant wint opnieuw FloraHolland Ondernemersprijs (12-03-03)

---

Rijnplant wint opnieuw FloraHolland Ondernemersprijs (12-03-03)

Naaldwijk- De firma Rijnplant uit Schipluiden is voor de tweede keer op rij winnaar van de FloraHolland Ondernemersprijs voor de meest marktgerichte bedrijfspresentatie. De prijs werd bij de opening van de FloraHolland Trade Fair uitgereikt door commercieel directeur A. Hordijk, van FloraHolland. De jury vond dit jaar opnieuw dat de kwekers weer meer aandacht hebben besteed aan de professionaliteit van de stands en productpresentaties.

Anthuriumkwekerij Rijnplant is om verschillende redenen unaniem door de jury tot winnaar uitgeroepen. De stand kenmerkt zich door een pakkende uitstraling. "Je kan er gewoon niet omheen, je wordt de stand binnengetrokken", aldus de jury.

De stand speelt in op zowel groothandel als detailhandel. Dit blijkt onder meer uit de differentiatie van producten. Verder presenteert Rijnplant in haar stand niet alleen dag- en termijnhandel maar laat ook de verschillende gebruiksmogelijkheden zien. De stand is overzichtelijk doordat de producten per gebruikersgroep zijn gerangschikt.

Verder valt de stand van Rijnplant op door het Florimark certificaat. Hiermee laat de kwekerij zien dat haar producten een kwaliteitskeurmerk dragen. Dat Rijnplant zich richt op een internationaal publiek blijkt uit de bedrijfs- en productinformatie die in verschillende talen beschikbaar is.

Medefirmant Rinus Beeloo, bij Rijnplant verantwoordelijk voor verkoop- en relatiebeheer, nam de prijs in ontvangst. "Wij stellen relatiebeheer boven verkoop, daarom prikkelen we bewust in de presentatie", aldus Beeloo.

Handels- en relatiebeurs
De FloraHolland Trade Fair is dé toonaangevende handels- en relatiebeurs in de sierteeltsector. Het vormt een goede afspiegeling van de marktplaats FloraHolland in al haar facetten. De FloraHolland Trade Fair biedt een unieke combinatie: het presenteren van verkoopklare producten, zodat kopers en hun klanten die kunnen vergelijken, en het aanknopen en versterken van contacten met andere partijen in de keten.

Foto: Rinus Beeloo (l) en Jeroen Dahmeijer van Rijnplant krijgen de FloraHolland Ondernemersprijs overhandigd door commercieel directeur Arnold Hordijk (r) van FloraHolland.

Deel: ' Rijnplant wint opnieuw FloraHolland Ondernemersprijs '
Lees ook