Gemeente Katwijk


---

Rijnstraat tot eind juli afgesloten voor doorgaand verkeer

Katwijk, 6 mei 2002

Vanaf 13 mei 2002 wordt de Rijnstraat afgesloten voor het doorgaand verkeer, in verband met werkzaamheden voor de aanleg van een rioolpersleiding. Door middel van bebording wordt het verkeer omgeleid via de N 206. Al vanaf 6 mei 2002 wordt begonnen met het voorbereidende werk in de Rijnstraat. Gedurende deze week kan het verkeer hiervan overlast ondervinden.

Het werk wordt uitgevoerd in twee periodes. De eerste periode duurt naar verwachting tot eind juli 2002. Gedurende deze periode worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd: het opbreken van de asfaltverharding t.b.v. de te graven sleuf, het leggen van een rioolpersleiding en het dichten van de sleuf d.m.v. een tijdelijke verharding bestaande uit betonstraatstenen. In periode 2, die start na de najaarsfeesten, zal de definitieve verharding worden aangebracht bestaande uit een geluidsreducerende asfaltlaag.

Gedurende de eerste periode zijn de werkzaamheden onderverdeeld in vier fases:

Fase 1: 13 t/m 17 mei - Rijnstraat nr. 129 tot Schulpeinde Fase 2: 20 mei t/m 3 juni - Schulpeinde tot Veereinde Fase 3: * Veereinde tot Van Egmondstraat
Fase 4: * Van Egmondstraat tot Nieuwstraat


* De tijdsperiode voor fase 3 en 4 wordt nog nader bepaald aan de hand van de voorgang van de werkzaamheden.

Gedurende de werkzaamheden zijn bovenstaande gedeelten geheel afgesloten en is het niet mogelijk gebruik te maken van de parkeergelegenheden. Wel wordt ervoor gezorgd dat het gedurende de werkzaamheden altijd mogelijk is de Rijnstraat te bereiken via Schulpeinde, Veereinde, of Van Egmondstraat.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf Te Beest (Heijmans) uit Heemstede.

Zoekwoorden:

Deel: ' Rijnstraat Katwijk tot eind juli afgesloten voor doorgaand verkeer '
Lees ook