RittenRegistratie via GPS voor West-Europa zonder abonnement


RIDDERKERK, 20101123 -- Met de nieuwe 2011 PRO versie van het softwarepakket Nedsoft RittenRegistratie met GPS ontvanger kan fiscale bijtelling van de bedrijfsauto heel eenvoudig worden voorkomen. Geheel automatisch worden de bezoekadressen in heel West-Europa geregistreerd. Er zijn geen abonnementskosten verbonden aan de software. Men betaalt slechts eenmalig de aanschafprijs van 169,- voor de West-Europa versie en 119,- voor de Benelux versie exclusief btw.

Registreert automatisch elk bezoekadres in de Benelux of West-Europa
Onze 2010 versie was al d kilometerregistratie uitkomst voor iedere zakelijke rijder in Nederland, de 2011 versie is nu geschikt voor de gehele Benelux en er is ook een PRO versie beschikbaar voor West-Europa. Van iedere gereden rit worden in beide versies datum, tijd, vertrek- en aankomstadres, afstand, reistijd en kilometerstand geregistreerd. De uitbreiding van het gebied naar de Benelux vereiste wat ons betreft ook een vergroting van opslagcapaciteit, deze hebben wij uitgebreid naar 4000 kilometer en voor de PRO versie is dit het dubbele.

Bijtelling voorkomen voortaan eenvoudig
In de *EVO top tien administratieve lasten staat de verplichte kilometerregistratie voor (bestel)autorijders met stip op nummer 1, met Nedsoft rittenregistratie via GPS behoort deze ergernis definitief tot het verleden. Vanuit het kilometerregistratie pakket kunnen direct rapporten worden uitgedraaid conform de eisen van de belastingdienst om zo fiscale bijtelling te voorkomen. Alle gereden ritten zijn achteraf eveneens eenvoudig handmatig aan te passen.

*EVO behartigt de logistieke belangen van 30.000 bedrijven die goederen vervoeren.

Over Nedsoft:
Nedsoft levert al ruim 13 jaar betaalbare zakelijke software voor het Nederlandse MKB. De software is eenvoudig in gebruik en gericht op het verhogen van de productiviteit van gebruikers. De kernfunctionaliteit van het pakket is de basis van de software, hierdoor hoeft er niet betaald te worden voor onnodige extra's. Nedsoft luistert goed naar haar klanten en implementeert waardevolle suggesties vanuit haar klantenkring in haar software.

De doelgroepen zijn klein zakelijke ondernemers als ZZP'er en SOHO (Small Office/Home Office) en het middensegment van het Nederlandse MKB. Ook software gekoppeld aan hardware als barcode en kaartlezers maakt Nedsoft betaalbaar voor zijn klanten.

Al onze software pakketten zijn eveneens verkrijgbaar bij de grotere winkelketens en kantoorvakhandels.

NedsoftNoot voor redacties:

Deel: ' RittenRegistratie via GPS voor West-Europa zonder abonnement '
Lees ook