Ritzz-dekbedovertrek uitkomst voor reumapatiënten


UITGEEST, 20161125 -- Sinds kort hebben reumapatiëntenverenigingen de vele voordelen van de dekbedovertrekken van Ritzz ontdekt. Dankzij de dekbedovertrekken met speciale rits, is het mogelijk zelf gemakkelijk en pijnloos een bed op te maken. Een uitkomst voor veel reumapatiënten die deze huishoudelijke klus zelfstandig kunnen uitvoeren zonder pijn aan hun handen, armen of schouders.

De dekbedovertrekken hebben een rits aan de bovenkant en aan de zijkant – de rits loopt links onder tot rechts 20 centimeter van de bovenkant - waardoor het dekbed in de overtrek kan worden gelegd om deze vervolgens met een simpele beweging dicht te ritsen. Geen geduw, getrek en nodeloos gesjor, wat voor mensen met reumatische aandoeningen zéér pijnlijk is.

Reumanet en Reumamagazine zien voordelen dekbedovertrek met rits
Het Belgische reumafonds ‘Reumanet’ en het Nederlandse blad ‘Reumamagazine’ zijn enthousiast over de dekbedovertrekken. Zij maken volop publiciteit om de dekbedovertrekken bij hun publiek onder de aandacht te brengen met interviews, vermeldingen op diverse websites en een vlog. Recentelijk dus veel extra belangstelling voor de Ritzz-dekbedovertrekken. Het principe van een medische dekbedovertrek met rits bestaat al langer, maar patiënten hebben juist veel behoefte aan kleurrijke en vrolijke dessins, anders dan de medische varianten die uitsluitend in steriel wit worden geleverd. Goed voor een verpleegwoning maar niet voor (jonge) reumapatiënten die graag zo lang mogelijk, zelfstandig en zonder medische aanpassingen door het leven willen gaan.

A.Vogel natuurproducten geïnteresseerd
Ook speciaalzaken en het bekende merk A. Vogel, producent van natuurlijke geneesmiddelen en –producten, tonen interesse in de dekbedovertrekken. Uiteraard gaan veel mensen met reumatische aandoeningen op zoek naar verlichting en zij zoeken dit vaak in de natuurgeneeskundige richting. Allerlei kleine details of oplossingen die bijdragen aan pijnloze, dagelijkse bezigheden, zijn voor deze groep mensen een grote uitkomst.

Langer zelfstandig zonder pijn
Zo lang mogelijk zelfstandig blijven in eigen huis is tegenwoordig de enige optie voor de groeiende groep senioren en bejaarden. Reuma, verschillende vormen van artrose en artritis belemmeren op gevorderde leeftijd veel dagelijkse activiteiten. Zoveel mogelijk zelf doen in het huishouden is niettemin noodzakelijk geworden. Een bed eenvoudig zelf verschonen en weer opmaken is een stukje zelfstandigheid. Met deze praktische dekbedovertrekken, voorzien van een ergonomische ritssluiting, hoeft het bed opmaken ook geen pijn meer te doen.

De dekbedovertrekken van Ritzz zijn mooi en praktisch. Ze zijn van een uitstekende kwaliteit en de ritsen zijn verborgen ingezet. Vanzelfsprekend zijn de ritsen degelijk zodat deze soepel open en dicht gaan. De Ritzz-dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar via ritzz.nl, bol.com en liggen binnenkort ook in de schappen van meerdere speciaalzaken en andere verkooppunten.

[Ritzz logo]

Bekijk hieronder de vlog of op https://youtu.be/WNj8_KFvCHk

Deel: ' Ritzz-dekbedovertrek uitkomst voor reumapatiënten '
Lees ook