Riwal Hoogwerkers BV winnaar 2015 in Hoogwerkersbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151201 -- Riwal Hoogwerkers BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Hoogwerkersbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Riwal Hoogwerkers BV is de grootste specialist op het gebied van veilig en efficiënt werken op hoogte. Zij weet haar uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Riwal Hoogwerkers BV, sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte, is de afgelopen decennia uitgegroeid tot leidend kennispartner en totaalleverancier. Met haar brede assortiment hoogwerkers, verreikers en heftrucks voor verhuur en verkoop, kan zij voor elke ‘hoogwerkeropgave’ de geschikte oplossing bedenken. Daarnaast handelt de onderneming in machineonderdelen en verzorgt zij opleidingen in veilig werken voor bedrijven. Riwal Hoogwerkers is actief in 17 landen met totaal 56 depots, ruim 1.200 medewerkers wereldwijd, meer dan 13.000 verhuurbare eenheden en een omzet van 200 miljoen euro.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Riwal Hoogwerkers BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Riwal Hoogwerkers BV, want zij is continu bezig haar dienstverlening te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.’

Uniforme bedrijfsprocessen
De jury prijst met name de wereldwijde uniformiteit die zij in al haar bedrijfsprocessen heeft aangebracht. Operational excellence  is een absolute voorwaarde om aan de kostenkant maximaal te presteren en aan de verkoopkant de klant de ultieme klantbeleving te bieden. Alle vitale processen worden gemeten en elke medewerker is betrokken bij constante verbetering. ‘Een platte organisatie, modern geleid, kansen en perspectief biedend aan de medewerkers en met een focus op de lange termijn’, oordeelt de Nominatiecommissie.

‘Riwal staat voor een lange reeks sterke punten: veilig werken op hoogte, de perfecte en beste klantbeleving in de sector, constante innovatie en verbetering, continue bereikbaarheid voor iedereen, klantspecifieke oplossingen, productiviteitverbetering, de beste service, maatwerk, MVO-beleid op alle aspecten, topkwaliteit, opleidingen en training, advies, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zonder meer is zij de terechte winnaar in de hoogwerkersbranche!‘, aldus Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.riwal.com/nederland/nl-nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Riwal Hoogwerkers BV winnaar 2015 in Hoogwerkersbranche '
Lees ook