BNN

Hilversum, 16 mei 2001

ROB KAMPHUES IN HET ZWEET BIJ BNN AT WORK

Vanaf maandag 6 augustus om 21.05 uur is presentator Rob Kamphues bij BNN te zien in het succesvolle werk/reisprogramma 'BNN at Work'. Samen met de BNN-presentatoren Bart de Graaff, Katja Schuurman, Bridget en Patrick Lodiers reist Rob deze zomer naar Canada. Vorig jaar filmde BNN in Australië en net als tijdens die reis moeten de BNN-presentatoren ook dit jaar weer werken voor hun geld.

In een serie van 8 programma's van 50 minuten zie je Rob o.a. meehelpen bij de organisatie van een landelijke rodeo, krijgt hij een 'Canadian wrestle'-cursus van Viscious Vic Viper en Johnny Handsome, gaat hij goud zoeken bij de poolgrens en probeert hij een Royal Canadian Mountie te worden. Ook de andere presentatoren staan wat te wachten, zo gaat Bridget aan de slag op een Bisonfarm, bemoeit Bart zich bij de Niagrafalls met de bloeiende 'wedding'-industrie, wordt Katja in Goose Bay stevig gedrild op een militaire basis en gaat Patick modderworstelen met dames.

Rob Kamphues werkt op dit moment bij ID&Dtv en presenteert bij RTL4 het populaire programma 'De 8 plagen van Rob Kamphues'.

Wat de overige plannen met Rob Kamphues zijn bij BNN is nog onbekend. Directeur TV Laurens Drillich: 'Rob past uitstekend bij BNN en dan vooral in een soort tv-format als BNN at Work. Hij is namelijk erg grappig en totaal niet bang. Wij zien hem graag tussen de wilde dieren en nog wildere mensen. Bovendien houden wij van kale mannen. Zeker na de haardossen van Ruud en Jeroen.'

ROB KAMPHUES IN HET ZWEET BIJ BNN AT WORK

ISOOKSCHITTEREND EN MAX BIJ BNN LIVE OP 3FM

Zoekwoorden:

Deel: ' Rob Kamphues in het zweet bij BNN at Work '
Lees ook