Persbericht

Amerikaanse kunstschilder Robert Heindel opent de nieuwe vestiging van The OBSESSION of ART in Bergen (NH).

Bergen - Zaterdag 11 maart om 13.00 uur gaan de deuren open van het nieuwe kunstcentrum aan de Molenstraat 3 in kunstkustdorp Bergen. Leading artist Robert Heindel (USA) opent zowel het museaal ingerichte nieuwe pand als de tentoonstelling HEINDEL2000, in aanwezigheid van genodigden en pers. Getoond worden wereldwijd niet eerder geexposeerde schilderijen en schetsen, opnieuw in inspirerende combinatie met bronzen van Marjolijn de Bruin. De Natuurlijke harmonie tussen het werk van beide kunstenaars maakt deze expositie tot een toonaangevende hedendaagse kunstgebeurtenis. Deze openingsexpositie loopt aansluitend tot en met 15 april.

Robert Heindel is wereldberoemd om zijn indringende schilderijen, geïnspireerd door het werk en leven van dansers. Zijn internationale tentoonstellingsprogramma behelst uitsluitend solo-exposities in belangrijke hoofdsteden als Tokyo en Londen. Werken van Robert Heindel maken deel uit van toonaangevende kunstcollecties van particulieren en zijn ook opgenomen in de collecties van The National Portrait Gallery in Londen en The Smitsonian Institute in Washington USA.

De collectie van The OBSESSION of ART wordt gekenmerkt door aspecten als; modern origineel kleurgebruik, heftige emotie, verfijnde dynamiek en indringende kracht. Het tableau omvat hoofdzakelijk werken van erkende, beroemde kunstenaars, voor het merendeel internationaal. The OBSESSION of ART werkt samen met gelieerde vestigingen in New York, Tokyo en Londen.

Einde persbericht

Zoekwoorden:

Deel: ' Robert Heindel opent nieuwe vestiging The OBSESSION of ART '
Lees ook