ROBERT PINO

Robert Pino Center for Growth

Robert Pino Center for Growth

Robert Pino Center for Growth, een nieuwe onderneming voor doorbraken

Het internationale succes van Robert Pino's laatste boek 'Corporate Aikido' heeft geleid tot een nieuwe onderneming: Robert Pino Center for Growth.

Deze onafhankelijke onderneming - met vestigingen in Rotterdam en Chicago - is opgericht om aan de behoefte aan missie- en visie-ontwikkeling te kunnen voldoen. Met behulp van de principes uit het boek Corporate Aikido en de combinatie van strategisch management, Oosterse filosofieën en Spiritualiteit richt de onderneming zich op de persoonlijke brug tussen privé en zakelijk. In de vorm van persoonlijke coachingsprogramma's, workshops en seminars worden mensen en ondernemingen inzichten verschaft in hun Missie, strategie en middelen.

Óen inspirerend proces waarbij energie en richting wordt gegeven aan het strategisch bewustzijn
~General Manager onderdeel CSM

~Sinds het werken met hen is onze omzet met 400 procent toegenomen ~General Director Webasto Detroit

De programma's zijn volledig maatwerk. Zij worden toegespitst op de individuele wensen en eisen, en worden uitgevoerd door Robert Pino. ~The Excecutives' Club of Chicago overweegt hem in te schakelen voor Missie en Visie formulering

~Daarnaast werkt Robert Pino Center for Growth voor strategische ondernemingsissues nauw samen met Robert Pino & Company, Strategy Consultants.

Deel: ' Robert Pino's filosofie basis voor nieuwe onderneming '
Lees ook