SBS6

Romantische cruise achtergrond nieuw programma

'Love Boat': Robert ten Brink op zoek naar vrijgezellen met zeebenen

Vanaf november, brengt SBS 6 het nieuwe programma `Love Boat', waarvan presentator Robert ten Brink de stuurman is. Alles draait hierin om de liefde die deze keer moet worden gevonden op een schitterend zeiljacht waarmee tien vrijgezellen een romantische cruise maken in het Middellandse-Zeegebied. Uiteraard worden daarbij de mooiste Europese havens aangedaan.

In iedere aflevering komen tien nieuwe vrijgezellen aan boord, te weten vijf vrouwen en vijf mannen. Puur op hun gevoel en zonder de anderen te hebben gesproken, geven zij aan met wie van de anderen zij nader kennis willen maken. Met de man of vrouw van hun keuze delen de kandidaten een hut. Deze koppels maken gedurende een week een fantastische bootreis per viermaster, waarin het hen aan niets zal ontbreken. In deze week komen een aantal momenten naar voren waarop de passagiers met elkaar geconfronteerd worden en waarop men elkaar optimaal en werkelijk leert kennen.

Om deze avontuurlijke tocht tot een groot succes te maken moet iedereen flink samenwerken en aanpakken. Zo kan men per stel, dan wel met de hele groep, de opdracht krijgen om een survivaltocht te ondergaan, waarbij ze met beperkte middelen een slaapplaats moeten regelen. Welke keuzes maken ze, hoe reageren de passagiers op elkaar en welke veranderingen in de relaties treden daarbij op? Ook worden doorzettingsvermogen, groepsgevoel en uithoudingsvermogen grondig op de proef gesteld.

Natuurlijk is deze romantische tocht bedoeld om elkaar beter te leren kennen of misschien zelfs de liefde van het leven op te doen. Want `liefde' is waar het allemaal om draait op het schip van Robert ten Brink!

Het nieuwe programma is voortgekomen uit het bekende SBS 6-programma `All You Need Is Love', waarvan de over de Waddenzee zeilende Loveboat een succesvol onderdeel was. Dit item is uitgegroeid tot een zelfstandig programma, waarbij de Wadden zijn verruild voor de subtropische Middellandse Zee en waaraan een groot aantal nieuwe ingrediënten is toegevoegd. Dat avontuur, spanning en bovenal romantiek een grote rol spelen staat buiten kijf.

Avonturiers met een romantische inslag kunnen nog steeds aanmonsteren voor een reis met de `Love Boat'. Op pagina 275 van SBS 6 Text kunnen matrozen in spé meer lezen over de aanmelding voor deze boottrip.

`Love Boat' wordt gemaakt door John de Mol Produkties.

Zoekwoorden:

Deel: ' Robert ten Brink op zoek naar vrijgezellen met zeebenen '
Lees ook