Robin Mobile goedkoopste Sim Only voor onbeperkt gebruik


Utrecht, 20170926 -- Goedkoopstesimonly.net heeft onderzocht welke provider momenteel de goedkoopste is van Sim Only abonnementen. In dit onderzoek zijn de volgende providers meegenomen: KPN, Tele2, Telfort, T-Mobile, Vodafone, Ben, Hollandsnieuwe, Simyo, Simpel, Robin Mobile en Youfone.

Bellen en sms’en

De allergoedkoopste provider die een abonnement aanbiedt zonder internet is Youfone. Voor 125 belminuten en 125 sms’jes betaalt men € 3,00 per maand. Wanneer iemand geen internet nodig heeft, maar wel onbeperkt wilt bellen en sms’en, dan is Ben de goedkoopste provider. Met een tweejarig contract betaalt men € 7,50 per maand voor het abonnement en er is zelfs een maandelijks contract mogelijk waarvoor € 8,50 per maand wordt betaald.

Internet

Wanneer er wordt gekeken naar een Sim Only abonnement waarbij internet van belang is, dan is het abonnement van Ben het goedkoopst. Een abonnement zonder belminuten en sms’jes is ondenkbaar. Bij het tweejarige abonnement van Ben ontvangt een klant 100 belminuten/sms’jes en een databundel van 1000 MB (4G) voor € 8,00 per maand. Voor € 11,00 per maand heeft men een tweejarig abonnement met 100 belminuten/sms’jes en 2500 MB (4G).

Bij een tweejarig abonnement met 100 belminuten/sms’jes en 5000 MB is de prijs bij Ben en Tele2 beide € 14,00. De internetsnelheid van Tele2 is dan nog wel 2,25 keer zo snel dan die van Ben.

Alles onbeperkt

Bij een abonnement waarbij iemand alles onbeperkt wilt, is men bij Robin Mobile het goedkoopst uit. Het is een maandelijks opzegbaar abonnement voor € 19,95 per maand, waarbij het gaat om een 3G netwerk en een internetsnelheid van 2,0 Mb/s.

Bij Tele2 is een tweejarig abonnement € 25,00 per maand, waarbij het gaat om een 4G+ netwerk en een internetsnelheid van maximaal 225 Mb/s.

 

Goedkoopste sim only

Hieronder worden de goedkoopste Sim Only aanbieders in mate van gebruik getoond.

Klein gebruik

Mensen die niet veel gebruik maken van de telefoon vallen onder klein gebruik. Deze gebruiker belt zo nu en dan en verstuurt soms een sms. Voor klein gebruik is het abonnement van Youfone geschikt zonder internet en met 125 belminuten en 125 sms’jes voor € 3,00 per maand.

Gemiddeld gebruik

Het Sim Only abonnement wat het beste bij een gemiddelde gebruiker aansluit volgens Goedkoopstesimonly.net, is het tweejarige abonnement van Simpel. Het abonnement bestaat uit 500 belminuten, onbeperkt sms’en en databundel van 4000 MB (4G) en dat voor € 10,00 per maand. Voor vrijwel hetzelfde abonnement, maar dan met 6000 MB, betaalt een klant € 12,50 per maand.

Groot gebruik

Voor iemand die veel internet gebruikt om bijvoorbeeld video’s te kijken en bestanden te downloaden, is het abonnement van Robin Mobile het goedkoopst voor € 19,95 per maand. Men kan daarmee onbeperkt gebruik maken van het internet en onbeperkt bellen of sms’en. Daarbij gaat het bij dit abonnement om een 3G netwerk en een datasnelheid van maximaal 2,0 Mb/s.


Deel: ' Robin Mobile goedkoopste Sim Only voor onbeperkt gebruik '
Lees ook