Rocks ’n Rivers start bouw Natuurpoort Roovertsche Leij in Goirle


Goirle, 20180110 -- Met als doel uit te groeien tot de mooiste outdoorlocatie van Brabant, is op 9 januari bij het Klim & Avonturenbos in Goirle, de eerste schop de grond in gegaan. Met trots overhandigden de eigenaren Martijn van Gool en Bart Oomen de spades aan wethouder Theo van der Heijden (gemeente Goirle) en dhr. Noud van Gool (één van de grondleggers van Rocks ’n Rivers). Naast een opslagruimte voor materialen, komt er een ontvangstruimte van het Klim & Avonturenbos, een vergaderruimte, indoor klimhal, kleedkamers met douches en een grote veranda. Op de bovenverdieping komt het kantoor van Rocks ’n Rivers.

Bekroning“Een geweldig moment voor ons bedrijf”, aldus een enthousiaste Martijn van Gool. “Dit voelt als een bekroning op 25 jaar ondernemen in de buitensport. Wat ooit begon als een hobby op een studentenkamer, is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 15 mensen in vaste dienst. We willen hier het mooiste buitensportcentrum van Brabant realiseren, waar zowel particulieren, scholen én bedrijven een heerlijk dag in de buitenlucht kunnen beleven. Ook komen er speciale faciliteiten voor mensen met een beperking, omdat bij ons iedereen welkom is om een onbezorgde dag ‘buiten te spelen’.

VoortgangDe verwachting is dat de bouw nog deze zomer wordt afgerond. “Maar de officiële opening schuiven we door naar 2019”, aldus van Gool. Dan bestaan we 25 jaar en willen we er een extra feestelijke opening van gaan maken. Daar zijn al volop plannen voor, maar die houden we nog even geheim”. Mensen die op de hoogte willen blijven van de voortgang van de bouw, kunnen een kijkje nemen op de website www.klimenavonturenbos.nl/nieuws


Deel: ' Rocks ’n Rivers start bouw Natuurpoort Roovertsche Leij in Goirle '
Lees ook