ROEMEENSE SUPERSTER OP 7 NOVEMBER IN DIEMEN


Sensationeel zangtalent naar Nederland: De Roemeense 'Celine Dion' maakt opwachting in De Omval in Diemen

DIEMEN, 20151016 -- Op 7 november 2015 vindt in theater 'De Omval' in Diemen een bijzonder concert plaats. Niet alleen verschijnen de zangeressen van Boney M en Pussycat, maar ook zingt The Next Generation nummers van Diana Ross, Johnny Cash en Shirley Bassey. Hoogtepunt is de komst van de 13-jarige Elena Hasna die in 2014 de Roemeense versie van 'Idols' won en hierbij een onuitwisbare indruk achterliet. Haar auditie is op YouTube meer dan 10 miljoen keer bekeken.

De platenmaatschappij van The Next Generation heeft al deze sterren uitgenodigd om op 7 november aanstaande in Theater 'De Omval' in Diemen een spetterende show neer te zetten.

Aan dit spektakel werken tal van artiesten en dansers mee en er vindt een 2-tal CD releases plaats, waaronder die van The Next Generation en Dee Denise (voormalig zangeres Boney M).

Elena Hasna verheugt zich enorm op haar kennismaking met het Nederlandse publiek. In eigen land wordt zij in één adem genoemd met super sterren als Celine Dion, Whitney Houston en Lara Fabian.

www.thenextgeneration.one
Deel: ' Roemeense superster Elena Hasna op 7 november in Diemen '
Lees ook