Ronald Fabbro versterkt creatief adviesbureau Total Identity


Nieuwe consultant in strategie team

Amsterdam, 20140918 -- Per 1 september is Ronald Fabbro in dienst getreden bij creatief adviesbureau Total Identity. Fabbro zal zich als adviseur binnen Total Identity vooral gaan toeleggen op vraagstukken op het gebied van identity, branding en internal branding gekoppeld aan organisatieontwikkeling. Fabbro verbindt zich als adviseur in werkelijke co-creatie aan klant-zijde om van hieruit toegevoegde waarde te leveren in de strategische, tactische en operationele uitdagingen van zijn klanten.

Hiervoor heeft Fabbro 8 jaar ervaring opgedaan bij adviesorganisatie ConQuaestor. Eerst als consultant en interim manager op het gebied van organisatie- en procesverbetering. Vanaf 2011 was Fabbro verantwoordelijk voor de algehele marketing & communicatie binnen ConQuaestor. Vanuit die functie was hij lid van en spreker bij de Content Club en heeft hij ConQuaestor geholpen zich vanuit 'branded content' krachtig te profileren.

Fabbro is ervaren in het regisseren van marketing en communicatie activiteiten vanuit de klantzijde. Activiteiten die zowel ingezet gaan worden om een merk te laden als een netwerk op te bouwen en daadwerkelijk leads te genereren. Fabbro zorgt ervoor dat deze doelen bereikt worden door processen goed in te richten en synergie te bewerkstelligen tussen marketing & communicatie en  sales & business. ConQuaestor is een mooie casus, waarbij contentmarketing volgens deze werkwijze succesvol is ingezet.


Deel: ' Ronald Fabbro versterkt creatief adviesbureau Total Identity '
Lees ook