Gemeente Den Helder

Rondleiding over Oude Rijkswerf Willemsoord

Datum: 31 augustus 1999

Den Helder- Op zaterdag 11 september wordt de landelijke Open Monumentendag gehouden. Gebruikelijk is op deze dag dat monumenten gratis voor het publiektoegankelijk zijn. De Oude Rijkswerf Willemsoord (ORW) is in Den Helder één van de monumentale complexen, die op 11 september kunnen worden bezocht.

Vanaf het Informatiecentrum op de Oude Rijkswerf Willemsoord aan de Weststraat worden door Tineke Haster-De Leeuw van het Projectbureau ORW om 11.00 uur en om 14.00 uur rondleidingen verzorgd, die ongeveer 1,5 uur in beslag zullen nemen. Daarbij zal onder meer een aantal karakteristieke gebouwen - zoals het al gerestaureerde gebouw 66 - van binnen worden bekeken.

Een beperkt aantal belangstellenden voor de rondleidingen op Open Monumentendag kan zich tot en met 10 september aanstaande aanmelden bij het Projectbureau Oude Rijkswerf Willemsoord, telefoon: 0223-616 100 en fax: 0223-680 068. Het ligt in de bedoeling om in de komende tijd meer rondleiding over het terrein van de ORW te organiseren.

Den Helder, 31 augustus 1999

_________________________________________________________________

Deel: ' Rondleiding over Oude Rijkswerf Willemsoord Den Helder '
Lees ook