Rondleidingen Arnhem Centraal starten weer

De medewerkers van het infocentrum Arnhem Centraal gaan met ingang van 3 oktober weer gratis presentaties/rondleidingen verzorgen voor eenieder die geïnteresseerd is in het project Arnhem Centraal.

Belangstellenden kunnen voortaan weer iedere eerste woensdag van de maand om 13.30 uur terecht bij het infocentrum Arnhem Centraal (Bergstraat 2) voor een dergelijke presentatie/rondleiding. Het geheel neemt circa anderhalf uur in beslag. Vooraf opgeven (tel. 3775500) is noodzakelijk. De groepsgrootte bedraagt maximaal twintig personen; dus wie het eerst komt, het eerst maalt.

Verhuizing
Het geven van presentaties heeft enige tijd stil gelegen onder meer als gevolg van de verhuizing en verbouwing van het infocentrum. Inmiddels heeft het infocentrum aan de Bergstraat 2 (naast Bever Zwerfsport) een definitief nieuw en royaal onderkomen gevonden en staan de deuren weer wagenwijd open voor het publiek. De medewerkers van het infocentrum ontvangen bezoekers graag om tekst en uitleg te geven over alle 'ins en outs' van het project Arnhem Centraal. Voor belangstellenden zijn in het infocentrum maquettes (waaronder een nieuwe maquette van de nieuwe Zijpse Poort) te bewonderen en brochures, folders en nieuwsbrieven te verkrijgen. Via computer en video is voorts veel informatie over het project beschikbaar. Naast de maandelijkse gratis presentaties (op iedere eerste woensdag van de maand) kunnen op verzoek overigens ook op andere tijden (maar uitsluitend tijdens kantooruren) presentaties voor groepen worden verzorgd. Voor 'presentaties op verzoek' is wel een onkostenvergoeding verschuldigd. Voor meer informatie hierover kunt u bellen met het infocentrum Arnhem Centraal (tel. 375505).

Vragen
Voor alle vragen/klachten over het project Arnhem Centraal kan men van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur terecht bij het infocentrum Arnhem Centraal (Bergstraat 2), tel. 026-3775500. In het plangebied Arnhem Centraal wordt periodiek huis-aan-huis de nieuwsbrief Arnhem Centraal bezorgd. Deze nieuwsbrief verschijnt gemiddeld negen keer per jaar. Aan betrokkenen en geïnteresseerden buiten het plangebied kan de nieuwsbrief kosteloos worden toegezonden. Voor aanvragen, opzeggen of wijzigen van abonnementen kunt u bellen met het infocentrum Arnhem Centraal (026-3775500). E-mailen kan ook: so-arnhem.centraal@arnhem.nl. Informatie over Arnhem Centraal is ook te vinden op internet: www.arnhem.nl/so/arnhem-centraal.

Disclaimer
Document: Rondleidingen Arnhem Centraal starten weer

Deel: ' Rondleidingen Project Arnhem Centraal starten weer '
Lees ook