Gemeente Leiden

Rooseveltstraat op de schop

Aanstaande maandag begint de gemeente met de herinrichting van de Rooseveltstraat tussen de Telderskade en de Vijf Meilaan. De werkzaamheden duren naar verwachting tien weken.

BOUWEN EN WONEN - Het werk in dit deel van de Rooseveltstraat bestaat uit het asfalteren van de rijbaan en bestraten. Afhankelijk van het weer zal dit zo'n tien weken duren. Het werk wordt in drie fasen uitgevoerd.

Afsluitingen
In de komende vier weken wordt het gebied Vijf Meilaan-Gieterijstraat afgesloten. In de periode die daarop volgt is het gedeelte Gieterijstraat-Telderskade gesloten voor verkeer. Ook dit duurt ongeveer vier weken. Gedurende die tijd kan in die gebieden niet worden geparkeerd. Tot slot zal de hoek Telderskade-Roosevelstraat voor twee weken dicht zijn. Parkeren op de Rooseveltstraat is dan wel mogelijk.
De eerste maand blijven bedrijven bereikbaar via de Hoflaan en de Telderskade. De bestaande afsluiting van de kruising Hoflaan/Telderskade wordt tijdelijk opgeheven om de wijk te ontsluiten. Tijdens het werk aan het gedeelte
Gieterijstraat-Telderskade zijn bedrijven te bereiken via de Rooseveltstraat.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Herman te Sligte van het gemeentelijk Ingenieursbureau (071-5165930).

Zoekwoorden:

Deel: ' Rooseveltstraat in Leiden op de schop '
Lees ook