Rorke Data en FalconStor stellen HyperDrive tentoon op IBC 2010

Demonstratie van complete oplossing voor gegevensopslag, speciaal gebouwd voor gebruik en workflows bij postproductie van film en video

AMSTERDAM--(BUSINESS WIRE)-- 20100910 --

FalconStor Software, Inc. (NASDAQ: FALC), de leverancier van oplossingen voor gegevensbescherming met de naam TOTALLY Open™, en Rorke Data, een Avnet-bedrijf en distributeur in de verticale markt van media en entertainment, zullen HyperDrive™ demonstreren tijdens de beurs IBC 2010 in de RAI in Amsterdam van 10 tot 14 september.

FalconStor en Rorke hebben een samenwerkingsverband gesloten voor het maken van HyperDrive, een zeer performante SAN-oplossing op bestandsniveau, specifiek ontwikkeld voor de media- en entertainmentsector door Rorke Data. De complete oplossing voor gegevensopslag integreert Galaxy Aurora RAID, het bekroonde opslagplatform van Rorke, en FalconStor® HyperFS™, het zeer performante bestandssysteem. Elk product was ontworpen om het nog beter te doen dan de opslagspecificaties gesteld voor snelle overdracht en lage latentie voor multistreaming inherent aan de hedendaagse postproductie. FalconStor HyperFS, het bestandssysteem, levert een zeer hoge totale opslagcapaciteit (144 petabytes), met lage latentie bij het delen van bestanden over diverse besturingssystemen (MAC, Windows en Linux) – alles binnen één enkele globale naamruimte (namespace). Hierdoor is het mogelijk meerdere soorten Rorke Galaxy-opslag, inclusief high-speed-RAID, NAS en archief, te beheren en, wanneer nodig, aan te passen met efficiënte verdeling per gebruiker van de opslagperformantie of -capaciteit. HyperDrive levert ongeëvenaarde prestaties in zijn klasse en is compatibel met de meeste, vaak gebruikte applicaties voor postproductie, zoals FinalCut Pro, CS5, Autodesk, Sony Vegas, Main Concept, FlipFactory, PipeLine, Scratch, Iridas, DVS Clipster en andere.

Bezoekers aan de stand van Rorke Data zullen een livedemonstratie zien van HyperDrive en krijgen de kans om leden van de directie van Rorke Data en FalconStor te ontmoeten, waaronder Vikas Ratna, hoofdarchitect van de afdeling Advanced File Systems bij FalconStor.

Rorke Data

Rorke Data is een leverancier van op gegevensopslag gerichte end-to-end-oplossingen en is gespecialiseerd in primaire en gelaagde opslagarchitectuur waar RAID, NAS, SAN, tapes en optische bibliotheken met software en ondersteuning zijn geïntegreerd. Het bedrijf is ISO 9001:2000- en 13485:2003-gecertificeerd. Rorke maakt optimaal gebruik van gecertificeerde specialisten in Linux-, Windows- en Mac-platforms voor opslag en netwerken met hoge bandbreedte voor applicatieomgevingen met vaste inhoud en rijke media, met eventueel de mogelijkheid tot aangepaste integratie met uitbestede diensten. Rorke Data is opgericht in 1985, is een dochterbedrijf van Bell Microproducts en bestaat uit vijf afdelingen: Healthcare & Life Sciences, Media & Entertainment, Digital Surveillance, Digital Prepress & Publishing en Professional Services & Engineering. Meer informatie over Rorke Data kunt u lezen op www.rorke.com.

FalconStor Software

FalconStor Software, Inc. (NASDAQ: FALC) is marktleider in schijfgebaseerde gegevensbescherming. FalconStor levert bewezen en allesomvattende oplossingen voor gegevensbescherming die de continue beschikbaarheid van bedrijfskritieke gegevens vergemakkelijken met snelheid, integriteit en eenvoud. De technologieoplossingen van het bedrijf met de naam TOTALLY Open™, gebouwd op IPStor®, het bekroonde platform, omvatten de voor de sector toonaangevende Virtual Tape Library (VTL) met deduplicatie, Continuous Data Protector (CDP), File-interface Deduplication System (FDS) en Network Storage Server (NSS). Elk product heeft WAN-optimale replicatiecapaciteit voor herstel na een calamiteit en bescherming vanuit een verwijderd kantoor, en het HyperFS™-bestandssysteem. FalconStor-producten zijn te koop als OEM of onder het merk van de grote bedrijven in de sector, waaronder Acer, Data Direct Networks, Dynamic Solutions International, EMC, Fujitsu, Hitachi Data Systems, Huawei, Pillar Data Systems, SGI, SeaChange en Spectra Logic. De producten worden gebruikt door duizenden klanten overal ter wereld, van kleine bedrijven tot Fortune 1000-bedrijven.

Het hoofdkantoor van FalconStor is gevestigd in Melville, N.Y., VS. Het bedrijf heeft kantoren in heel Europa en de regio Azië Pacific. FalconStor is een actief lid van Storage Networking Industry Association (SNIA). Meer informatie kunt u lezen op www.falconstor.com. U kunt ook bellen naar 1-866-NOW-FALC (866-669-3252).

FalconStor, FalconStor Software en IPStor zijn gedeponeerde handelsmerken en TOTALLY Open en HyperFS zijn handelsmerken van FalconStor Software, Inc., in de VS en andere landen. Alle overige namen van bedrijven en producten in dit bericht kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaar.

Links naar websites of pagina's onder controle van partijen andere dan FalconStor worden verstrekt voor het gemak van de lezer en dienen uitsluitend ter informatie. FalconStor neemt in dit bericht geen informatie op die via deze links wordt gevonden. FalconStor verklaart of garandeert niet dat informatie gevonden via deze links volledig of accuraat is. Gebruik van informatie verkregen via deze links is voor risico van de lezer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
FalconStor Software, Inc.
Roman Kichorowsky, 631-773-4303
romank@falconstor.com
of
voor Rorke Data
Lages & Associates
Dena Grigas, 949-453-8080

dena@lages.com

Ticker_symbol NASDAQ:FALC

Deel: ' Rorke Data en FalconStor demonstreren HyperDrive op IBC 2010 in de RAI '
Lees ook