Rotterdam, 17 september 2001

PERSBERICHT

EXTRATAINMENT CEO CURT ROTH SPREEKT OP MAXIMISING SMS REVENUE IN ROME

ExtraTainment CEO Curt Roth spreekt op het 'Maximising SMS Revenue' congres, op maandag 8 oktober 2001 in het Holiday Inn St. Peter's hotel in Rome, Italië.

Roth spreekt om 14.40 uur op de eerste dag van het congres. Zijn presentatie is getiteld: "Examining The SMS And Streaming Applications On Narrow Bandwidth Mobile Networks". Hierin komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: geïllustreerde games op SMS en WAP formaat, eerste indrukken van 3G multimedia content en de capaciteit van 3G bandbreedte voor multimedia content.

Het congres vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 oktober 2001. Naast ExtraTainment spreken ondermeer Telfort, Vodafone en Ericsson. Het evenement wordt georganiseerd door IIR te Londen. Voor meer informatie over het Maximising SMS Revenue congres, zie: www.iir-conferences.com/sms.

ExtraTainment wordt wereldwijd gezien als een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van creëren en leveren van mobiele multimedia content. ExtraTainment biedt streaming, narrow bandwidth entertainment content zoals cartoons, animaties en games voor de mobiele markt via SMS, WAP, 3G (UMTS; Universal Mobile Telecommunications System), Pocket PC's en Internet. Dankzij de narrow bandwidth multimedia content van ExtraTainment kunnen mobiele netwerken nu al multimedia content aanbieden over het huidige netwerk zonder de aanwezigheid van een broadband infrastructuur zoals 3G. De cartoons van ExtraTainment kunnen bekeken worden via lage- en medium snelheid GSM en GPRS netwerken, waardoor men een 3G ervaring krijgt over een 2G netwerk. De content is voor een jong publiek, is niet gebonden aan taal en cultuur en leent zich daardoor bij uitstek voor de internationale markt. ExtraTainment levert ook content gericht voor de locale markt in Europa, Azië en Australië.

Meer informatie over ExtraTainment is te vinden: Internet corporate http://www.extratainment.com Internet entertainment http://www.extratainment.com/cartoonmayhem.html WAP phones www.waptoons.com Pocket PC's http://www.pockettainment.com


---
Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Mijke Niks, manager public relations, via telefoonnummer 010 4390200, fax 010 4390210 of e-mail mijke.niks@extratainment.com.

Voor beeldmateriaal en downloads van ExtraTainment cartoons, logos en banners kunt u terecht op: http://www.extratainment.com/media_press.htm

Deel: ' Roth van ExtraTainment spreekt op Maximising SMS Revenue '
Lees ook