Rotom Nederland winnaar 2016 in Emballagebranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20160428 -- Rotom Nederland BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Emballagebranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘Rotom Nederland weet zijn uitgebreide knowhow op het gebied van emballage uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Het leveren van een compleet aanbod van logistieke ladingdragers voor de supply chain met als doel het ontzorgen van internationale klanten in Europa. Dat is de missie van Rotom Nederland BV, al meer dan 30 jaar een betrouwbare leverancier van logistieke middelen om goederen op efficiënte wijze te transporteren of op te slaan. Met geavanceerde productielijnen worden pallets in grote aantallen geproduceerd volgens de afgesproken specificatie en kwaliteit, eventueel voorzien van een ISPM 15-hittebehandeling. Gebruikte pallets worden via robots of reparatielijnen op ergonomische wijze hersteld en onbruikbare pallets op milieuvriendelijke wijze gerecycled. Rotom Nederland BV (sinds 1981) is gevestigd in Son en Breugel en telt circa 90 medewerkers.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Rotom Nederland BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Rotom Nederland, want men is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant.’

Full-service diensten
In de afgelopen jaren is Rotom uitgegroeid tot one-stop-shop onderneming in logistieke middelen. ‘De onderneming onderscheidt zich met name door haar brede assortiment van logistieke producten en diensten, plus het feit dat zij full-service diensten aanbiedt waarmee haar klanten zoveel mogelijk worden ontzorgd’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Rotom hoog in het vaandel. De organisatie heeft diverse innovatieve oplossingen ontwikkeld die kostenbesparend en duurzaam zijn, zoals het Packaging Recovery-systeem voor hergebruik van pallets, en milieuvriendelijke verpakkingen. Ook is er binnen Rotom aandacht voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt en stelt het jaarlijks tal van stageplaatsen beschikbaar.

‘Rotom is een topbedrijf waar door de hele keten heen goed wordt samengewerkt’, aldus de jury. ‘Medewerkers en klanten vormen partners bij ontwikkeling en innovatie. Via SLA’s en KPI’s wordt sterk gestuurd op topprestaties. De organisatie is voortdurend in ontwikkeling en bouwt verder aan een internationale dekking binnen Europa. De ambitie ligt in omzetgroei en uitbreiding van het aantal vestigingen om een sterke partner voor alle opdrachtgevers te kunnen zijn. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie terecht de branchewinnaar!

Meer informatie: www.rotom.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:  Dhr. J. Exler

Telefoon: 079-3615927  -  E-mail: joren@romex-investments.com


Deel: ' Rotom Nederland winnaar 2016 in Emballagebranche '
Lees ook