Rotterdam Basketbal verlengt contract coach Bottse


ROTTERDAM - Het bestuur van Gunco/Rotterdam Basketbal heeft met Raymond Bottse overeenstemming bereikt over verlenging van het contract met één jaar. De coach nam op 1 januari van dit jaar het roer in het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen over van Ronald Wolfs. Vooral het grote enthousiasme en de werkwijze van Bottse waren voor het bestuur van de Rotterdamse eredivisionist aanleiding om de verbintenis met de ex-international te continueren.

De Dordtenaar kan het komend seizoen in ieder geval beschikken over een groot deel van de selectie van dit jaar: Tico Milovac, Ron Borstel, de Amerikaan Calvert White, Stephan van de Schoot, Virgil Ormskerk en Dejan Barisic. Het bestuur van Rotterdam Basketbal praat nog met de reeds in Amerika verblijvende Hunter Reinke, de Joegoslaaf Aleksandar Lukic en Ardan Cusell over verlenging van hun contract.

De club hoopt zich de komende zomermaanden in ieder geval nog te kunnen versterken met een center. De gehuurde Koen Rouwhorst keerde namelijk terug naar zijn werkgever Ricoh/Astronauts, terwijl de Rotterdam Basketbal na afloop van de competitie zelf afscheid nam van international Jerome de Vries en Austin Malang.

---

Deel: ' Rotterdam Basketbal verlengt contract coach Bottse '
Lees ook