Ingezonden persbericht


Royal Classics in Club MONZA Utrecht

Royal Classics
De binnenkort te openen Club Monza geeft op 29 april 2004 alvast een preview van wat er komen gaat. Met Royal Classics organiseert Club Monza een feest van koninklijk niveau. De beste 80-ies, 90-ies en houseclassics zullen deze avond de revue passeren, gebracht door de beste hof dj's van dit moment. Een feestelijke opener van een lang koninginneweekend.....

Hitmeister D
Met een mix van Disco, 80's, Electro, Rock & Houseclassics dient Hitmeister D ieders smaak, doch weet hij dit smaakvol te brengen. Je puberteit komt in een flits voorbij en je wordt geconfronteerd met de hits van vandaag en morgen. Hitmeister D laat in zijn sets artiesten als Prince, Stevie Wonder, De La Soul, Eurythmics, Jimi Hendrix, David Bowie, Masters at Work, Nirvana en Gang Starr kennis maken met elkaar. Naast zijn residentie in de nummer 1 clubs van Nederland, Now & Wow en Jimmy Woo, is Hitmeister D geregeld terug te vinden achter de draaitafels van gerenommeerde clubs als Off_Corso en Club Silly.

Lacroix
Lacroix draait al professioneel sinds 1991. Na vier jaar werd hij uitgenodigd door Nighttown en Lacroix werd maandelijkse resident op de zaterdagen. Vervolgens steeg de ster van Lacroix snel. Hij verkreeg residencies op de legendarische MTC parties, Superbimbo's, de Now & Wow, Chemistry, RUSH en startte zijn eigen succesvolle clubavond Liberated. Zijn stijl is het best te omschrijven als een dj die funky house en techhouse naadloos door elkaar draait, altijd gericht op de sfeer op de dansvloer.

Melly Mel
Melly Mel zn basis ligt in de hip hop, wat uiteindelijk resulteerde in het draaien van house in 1994. De afgelopen jaren heeft Melly Mel zeer succesvol diverse stijlen weten te combineren zoals 2 step, uk garage, (deep)house, latin, hiphop & swingbeatclassics en 80-ies. Melly Mel zal je regelmatig tegen komen op feesten als Crme Fresh, Bubbleclub, Fame, Cheese, Stylish, Classic Friday en Fabulous.

Chezz & Deep Diggin'
Dj's Chezz & Deep Diggin' zijn twee jonge, frisse Rotterdamse talenten uit de eclectische dj scene. Ze zijn residents van de populaire Rotterdamse clubavond Gers naast dj's St. Paul & leRoy, bekend van de Utrechtse clubavond Pop-O-Matic. Met een goeie neus voor kwalitatieve dansmuziek zijn er weinigen die stil kunnen blijven staan gedurende een dj set van Chezz & Deep Diggin'.

Royal Classics
Koninginnenacht, donderdag 29 april 2004
dj's Hitmeister D, Lacroix, Melle Mel, Chezz & Deep Diggin' tijd: 22:00 - 05.00
entree 7,50
club MONZA
Potterstraat 16-20, Utrecht

meer info: www.clubmonza.nl www.hitmeisterd.com www.mellymel.com www.djlacroix.com

Zoekwoorden:

Deel: ' Royal Classics in Club MONZA Utrecht '
Lees ook