RugZorgKliniek komt naar Meppel


Top chiropractie praktijk opent zesde vestiging

MEPPEL, 20141027 -- Op 27 oktober gaat de nieuwe RugZorgKliniek in Meppel open. Het is alweer de zesde vestiging van de grootste praktijk voor chiropractie in het Noorden van het land. Leiding van de kliniek is in handen van de uit Zuid-Afrika afkomstige chiropractor Kumaran Pillay.

Chiropractie is een beproefde behandelmethode voor gewrichts- en andere gezondheidsproblemen. ‘In Engeland, Denemarken, Zwitserland en Scandinavië is de chiropractor al jaren een onmisbare schakel in de eerstelijnszorg’, aldus Kumaran Pillay. ‘De opening in Meppel onderstreept de ambitie van de RugZorgKliniek om chiropractie ook in Nederland de plek te geven die het in andere Europese landen al lang heeft verdiend’.

[RugZorgKliniek komt naar Meppel] Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe vestiging in Meppel biedt de RugZorgKliniek tot en met eind november een gratis rugscan aan. De scan meet de elektrische spanningen van de spieren rondom de wervelkolom en brengt mogelijke oorzaken van bijvoorbeeld rug-, nekklachten en hoofdpijn scherp in beeld. Volgens Kumaran Pillay kan een bezoek aan de RugZorgKliniek echt voor opluchting zorgen: ‘Mensen die al tijdje met pijn rondlopen en er nu eens echt iets aan willen doen, raad ik aan om bij ons langs te komen. Behandelen levert sowieso meer resultaat op dan nietsdoen, en uit ervaring weet ik dat chiropractie vaak tot succes leidt’.     
Deel: ' RugZorgKliniek komt naar Meppel '
Lees ook