Ruim 1500 deelnemers gaan in april de VeganChallenge aan


UTRECHT, 20150327 -- Vanaf 1 april - geen grap - gaan ruim 1500 VeganChallenge deelnemers een maand lang vegan. Of het nou voor de dieren, eigen gezondheid of een eerlijkere, groenere wereld is, de deelnemers maken een verschil terwijl ze op een ongedwongen manier kennismaken met de vegan lifestyle.

In de dagelijkse gratis nieuwsbrief staan handige tips, informatie en recepten voor elk moment van de dag, gewoon met ingrediënten uit de buurtsuper. Naast de VeganChallenge nieuwsbrieven is er een Facebookgroep en forum om ervaringen en recepten te delen, een buddy map om in contact te komen met vegans in de buurt en zijn er de hele maand activiteiten door heel het land. 7500 mensen gingen de halfjaarlijkse uitdaging van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme al aan in de vijf voorgaande edities. Aanmelden kan gratis, tot en met 10 april op www.veganchallenge.nl

Ervaringen van deelnemers:

Een openbaring, ik ben sterker dan ik dacht, doe wat IK denk dat goed is voor mijzelf en de wereld.” (Sylvia, 45 jaar)

Een culinaire experience!” (Peter, 42 jaar)

De VeganChallenge heeft mijn levensstijl veranderd naar hoe ik het wilde, cruelty free.” (Lydia, 20 jaar)

“Nooit gedacht dat vegan eten zo lekker, gevarieerd en makkelijk kon zijn! Door de VeganChallenge heb ik leren koken, dankzij de dagelijkse nieuwsbrief en de vele eenvoudige recepten.” (Greet) 


Deel: ' Ruim 1500 deelnemers gaan in april de VeganChallenge aan '
Lees ook