Gemeente Zoetermeer


17 september 1999

Vanaf 24 september

Ruimtelijke visie Dorp ter inzage

De gemeente werkt aan een nieuw bestemmingsplan voor het Dorp. Op dinsdag 21 september zal de raadscommissie Stadswerken brainstormen over de visie voor het Dorp. Daarna is het woord aan de bewoners en andere belanghebbenden. Begin oktober zal voor hen een presentatie van de visie met aansluitend gelegenheid voor discussie georganiseerd worden.

Doel van de ruimtelijke visie is het richting geven aan de discussie over de mogelijkheden op de (middel)lange termijn ter verbetering van de stedenbouwkundige en verkeersstructuur van de wijk Dorp. De komende tijd zal duidelijkheid moeten brengen met welke wensen en mogelijkheden rekening gehouden moet worden bij het herzien van het bestemmingsplan voor het Dorp.

Nieuwsbrief
Voor belangstellenden verschijnt op vrijdag 24 september een nieuwsbrief met daarin een beschrijving van de ruimtelijke visie. Deze nieuwsbrief is vanaf die datum af te halen in het Informatiecentrum in de hal van het Stadhuis en op de wijkpost Dorp/Driemanspolder (J.W. Paltelaan 7). Bovendien is de nieuwsbrief dan ook te lezen op de website van de gemeente Zoetermeer, www.zoetermeer.nl. De volledige Ruimtelijke visie Dorp is vanaf vrijdag 24 september eveneens op deze adressen in te zien.

Gemeente Zoetermeer September 1999

Zoekwoorden:

Deel: ' Ruimtelijke visie Dorp Zoetermeer ter inzage '
Lees ook