Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Riny Rutjens en Yvonne de Ruyter kampioenen in Deurne

03/09/2001

Deurne, 3 september 2001
Tijdens de nationale samengestelde menwedstrijd in Deurne werd afgelopen weekeinde het Nederlands Kampioenschap voor de tweespannen paarden en het eerste (en laatste) VSWMN kampioenschap voor de rubriek enkelspan paard verreden.

Riny Rutjens en Yvonne de Ruyter eisten de respectievelijke titels voor zich op.
Voor Riny Rutjens betekende dit zijn vijfde nationale titel. Nadat hij eerder in 1993, 1994, 1998 en in 2000 de titel op zijn naam schreef, zette hij zijn successen van dit seizoen voort door zijn titel te verlengen. Gerard Leijten, ook een sterk seizoen rijdend, eiste de tweede plaats op, Jacob Jan Kramer eindigde op een welverdiende derde plaats.

Yvonne de Ruyter mag zich de eerste en laatste VSWMN kampioen noemen in de rubriek enkelspan paard. Dit jaar werd besloten om het kampioenschap voor deze rubriek voor de eerste maal te verrijden, maar aangezien de VSWMN na de herstructurering niet meer als zodanig zal voortbestaan, is dit tevens het laatste verenigingskampioenschap. Enkelspanrijder Jan Berendijk uit Luttenberg eindigde op de tweede plaats. Frank van der Vegt, twee weken geleden nog lid van het supportersteam van Gerard Leijten in Riesenbeck, eindigde op de derde plaats.

Complete uitslagen vindt u op:
https://www.hoefnet.nl/vswmn/pages/uitslagen01/deurnetot.html

Deel: ' Rutjens en De Ruyter kampioenen tweespan en enkelspan mennen '
Lees ook