Ruud Feltkamp gaat Stichting Intermobiel bekend maken


Ruud wordt ondersteuner van Intermobiel voor positieve jongeren met een lichamelijke handicap

ARNHEM, 20090819 -- Vandaag is Ruud Feltkamp ondersteuner van Stichting Intermobiel geworden. Hiermee geeft hij aan achter Intermobiel en haar doelstellingen te staan. Ruud Feltkamp is bekend geworden door zijn hoofdrol in Kruimeltje en in de film Kees de Jongen en natuurlijk ook als Noud Albers in de soapserie GTST. Over een paar weken verschijnt hij op het witte doek met een hoofdrol in de film Lover of Loser. Tevens werd hij onlangs gekozen tot Girlz Hunk. Stichting Intermobiel zet zich met een positieve insteek in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte. Deze jongeren zijn vaak ongezien door hun mobiliteitsbeperking.

"Ik ben vereerd dat zij mij als ondersteuner gevraagd hebben. De positieve insteek van Intermobiel gericht op wat je nog wl kunt, spreekt me erg aan. Ik sta ook zo in het leven. Als ik mijn steentje kan bijdragen aan de bekendheid van Intermobiel, is dat iets wat ik met veel plezier ga doen. Daarom heb ik op mijn vernieuwde website www.ruudfeltkamp.nl ook informatie over Intermobiel geplaatst. Bedenk dat veel van deze jongeren in een sociaal isolement leven zonder dat ze gezien en gehoord worden en vaak niet weten waar ze terecht kunnen. Intermobiel is de stem en het gezicht van deze jongeren," aldus Ruud Feltkamp.

Stichting Intermobiel is erg trots op deze ondersteuner. Hij is een spontane goeduitziende jongeman, die de Intermobiel doelgroep ook aanspreekt. Ruud weet wat hij wil en streeft zijn doelen na. Dat doet Stichting Intermobiel ook. Ze kijken naar wat je met handicap nog wl kunt en laten die mogelijkheden ook zien op hun website www.intermobiel.com als stimulans voor lotgenoten.

Ondersteunerteam
Ruud Feltkamp versterkt het ondersteunerteam van Stichting Intermobiel. Onlangs versterkten Lucia Rijker, Tineke Verburg en Monique van der Vorst ook al dit team net als andere BN'ers zoals onder andere: Di-rect, schrijfster Karin Spaink, zangeres Maud Mulder en de paralympische sporters Annette Roozen en Kenny van Weeghel. De slogan van Intermobiel: Samen komen we er uit! is dus erg van toepassing. Stichting Intermobiel ontvangt geen structurele overheidssubsidies. Ze moet zelf alle inkomsten verwerven door giften, donateurs, sponsoren en ludieke acties. Een voorbeeld hiervan is de Ladies Circle Nederland die zich van 2008 tot 2010 in gaan zetten voor Stichting Intermobiel om inkomsten te verwerven om de aangepaste betaalbare vakantiewoning te kunnen realiseren.

Stichting Intermobiel
Stichting Intermobiel zet zich via voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte in Nederland. De website www.intermobiel.com dient als digitale ontmoetingsplaats en kennisplatform voor deze jongeren.

Op de website komen alle onderwerpen aan bod die spelen bij jong zijn en een lichamelijke handicap hebben De ervaringen op de website dienen als voorbeeld voor lotgenoten, hoe op een positieve en creatieve manier omgegaan kan worden met lichamelijke beperkingen. Daarnaast zet Intermobiel zich in voor een toegankelijke leefwereld waarin ook plaats is voor (lig)rolstoelen, brancards en bedden. Daarom wil Intermobiel een betaalbare aangepaste vakantiewoning realiseren, waar ook bedlegerige kinderen en jongeren terechtkunnen of jonge ouders met een lichamelijke handicap en hun familie op een geschikt vakantiepark.


Deel: ' Ruud Feltkamp gaat Stichting Intermobiel bekend maken '
Lees ook