PERSBERICHT

RxCD Manager automatiseert de distributie van documenten met goedkope CD's

Bedrijven kunnen makkelijk en snel cd's creëren en meer dan 200 soorten
documenten viewen

Rasterex Benelux B.V. introduceert RxCDManager - software waarmee bedrijven documenten en tekeningen op CD kunnen verzamelen en organiseren. Met behulp van de ingebouwde database kan het juiste bestand eenvoudig gevonden worden. RxCDManager beschikt tevens over een krachtige viewer, zodat de gebruiker meer dan 200 file types, inclusief CAD tekeningen en producten van toonaangevende softwareleveranciers zoals Microsoft Office kan viewen. Met behulp van een standaard CD-brander kan een CD eenvoudig en goedkoop gedupliceerd worden.

"RxCDManager is een tijdbesparende, goedkope en goed georganiseerde methode om documenten en/of tekeningen te distribueren," aldus Bill Everett, Rasterex President en CEO.
"Gebruikers voorkomen hiermee dure kopieerprocessen, grote hoeveelheden papier en verwarring bij wijzigingen in de tekeningen. Daarbij is het makkelijk en snel om de laatst gewijzigde versie van de CD te distribueren."

"De voordelen zijn groot," vervolgt Bill Everett. "RxCDManager zorgt ervoor dat projectteams, distributeurs, klanten en partners efficiënt informatie kunnen uitwisselen en gebruiken, dit in tegenstelling tot de traditionele papieren systemen. Belangrijke informatie is voor alle partijen binnen handbereik."

RxCDManager creëert een georganiseerde database van documenten. Een registratiesysteem voorziet ieder document van een exclusieve 'info kaart' met een nummer, omschrijving en een 'thumbnail'. Als alle documenten zijn geregistreerd kan de gebruiker een originele CD branden en kopieën maken voor distributie. Iedereen die de CD gebruikt kan eenvoudig met de database zoeken naar documenten en ze doorbladeren met behulp van de 'thumbnails'.

Medewerkers die onderweg of in het veld werken, beschikken over de complete documentatie voor het project. RxCDManager's viewer beschikt over uitgebreide functies zoals pannen, zoomen, plotten en printen.

Alle bedrijfstakken halen voordeel uit RxCDManager's technologie. Toepassingsvoorbeelden kunnen zijn: engineering projectarchieven: gezondheidszorg, milieu en veiligheidsdocumenten; gebruikershandleidingen; verspreiding van röntgenfoto's en tekening- en afbeeldingarchieven.

Voor meer informatie over de Rasterex software, kunt u onze website bezoeken:
http://www.rasterex.nl2000 - De Meern Nieuwe Media B.V.

Deel: ' RxCD Manager automatiseert distributie documenten met CD's '
Lees ook