Ingezonden persbericht


PERSBERICHT/UITNODIGING

Amersfoort, 13 september 2001

Gouden platen en awards voor J. Venema

Sabra Muziek zet oprichter in zonnetje tijdens CLK-beurs

HARDERWIJK Oprichter J. Venema (63) van Sabra Muziek wordt morgen tijdens de CLK-beurs in de Barneveldse Veluwhal in het zonnetje gezet. Een aantal platenmaatschappijen wil tijdens de feestelijkheden hun waardering en dank uitspreken voor de wijze waarop Venema zich de afgelopen twintig jaar heeft ingezet voor de muziekindustrie en met name voor het christelijke lied. Venema enkele gouden platen en awards in ontvangst nemen. Dit is een unicum in de Nederlandse christelijke muziekindustrie.

Sabra Muziek, de enige onafhankelijke christelijk muziekdistributeur in Nederland, is de grootste distributeur van Nederlandstalige muziek. Sabra heeft de meeste cd s van Elly & Rikkert uitgebracht, en is vanaf de oprichting al gespecialiseerd in het uitbrengen van muziek van de grootste Nederlandse koren. Daarnaast promoot Sabra kleine christelijke platenlabels of nog onbekende artiesten, zoals enige jaren geleden Esther Tims.

De CLK-beurs begint zaterdag om 9.30 uur. Om 11.00 uur zal de heer Venema, die hiervan nog niet op de hoogte is, op feestelijke wijze in het zonnetje worden gezet.

Deel: ' Sabra Muziek zet oprichter in zonnetje tijdens CLK-beurs '
Lees ook