CDG


SafeWord® RemoteAccess®

Secure Computing, de leverancier van SafeWord for Citrix MetaFrame introduceert nu SafeWord RemoteAccess. SafeWord RemoteAccess is een complete "strong authentication" oplossing specifiek bedoeld voor het beveiligen van VPN, RADIUS, Citrix, en Outlook Web Access connecties.

Wanneer "Remote Access" van toepassing is binnen uw organisatie, wilt u er zeker van zijn dat deze toegang veilig gerealiseerd wordt. Integratie met Microsoft Active Directory maakt SafeWord RemoteAccess tevens een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing.

Veilige passwords dankzij SafeWord RemoteAccess
Het gebruik van VPNs, Citrix, dial-up, en Outlook Web Access, stelt bedrijven in staat om toegang tot applicaties of het bedrijfsnetwerk te verstrekken. Organisaties gebruiken veelal slechts één statisch password, deze wijze van toegang wordt als een van de potentiële 'zwakste schakel' beschouwd. Hackers zijn in staat om binnen enkele minuten deze statische passwoorden te kraken en daarmee zichzelf of derden toegang te verstrekken.

SafeWord RemoteAccess tokens genereren bij iedere inlog poging een single-use passcode, waardoor een simpel password wordt gecomplementeerd tot een sterke authenticatie oplossing. Naast een password dient een gebruiker ook de code van de token in te vullen om toegang te verkrijgen. Vergelijk deze oplossing maar met het pinnen van geld bij een pinautomaat, een bankpas in combinatie met een pincode stelt een persoon in staat om geld te pinnen.

Een extra mogelijkheid binnen SafeWord Remote Access is om naast je password en de door de token gegenereerde unieke code een eigen pin toe te voegen, waardoor helemaal een veilige manier van toegang ontstaat.

Download voor meer productinformatie de pdf folders (te vinden onder downloads) of vraag een evaluatie versie aan bij uw vaste CDG contactpersoon.


Deel: ' SafeWord® RemoteAccess® '
Lees ook