Ingezonden persbericht

Persbericht

Salesteam Profuse met zware jongens uitgebreid

Veenendaal, 11 juni 2002 - Profuse, belangrijkste Baan-partner in Nederland, heeft recent haar salesteam uitgebreid met twee zeer ervaren salesmanagers. Dit past binnen het vernieuwde commerciële beleid van Profuse, met als doel de Baan-licentieverkoop fors te verhogen.

John Janssen ( 45) is per 1 juni 2002 Salesmanager Zuid-Nederland en België bij Profuse. John is sinds 1990 werkzaam in de Baan-wereld en actief geweest in diverse sectoren waaronder o.a. Sociale werkvoorziening, Transportation/warehousing en Construction. Gedurende een zestal jaren is hij commercieel directeur geweest van Sys-Aid uit Venlo en het afgelopen jaar fungeerde hij als business unit director bij CSC voor de activiteiten Logistics en Generic Consulting.

Met ingang van 16 mei 2002 is Paul Schreuder (37) als Manager New Business verantwoordelijk voor alle new business activiteiten, en neemt vanuit die hoedanigheid plaats in het MT. Paul werkt al 14 jaar in de Baan-wereld, waarvan de eerste jaren in pre-sales en sales functies bij Baan Company en de laatste jaren in diverse interim-managementfuncties bij Vanenburg Investment BV

Over Profuse
Als grootste Baan-partner in Nederland levert Profuse met name aan middelgrote en grote bedrijven uitgebalanceerde en kosteneffectieve Baan-oplossingen. Met meer dan 400 klanten en meer dan 10 jaar ervaring heeft Profuse de meeste kennis van en ervaring met de gerenommeerde Baan-oplossingen. Profuse is opgericht in 1991 en heeft inmiddels zo'n 170 medewerkers en 400 klanten. Profuse is gevestigd in Veenendaal, Nederland en in Roemenië. Profuse richt zich tevens op IT-Beheer van middelgrote en grote bedrijven die voor hun informatievoorziening complexe geïntegreerde standaardoplossingen (zoals ERP) gebruiken. Meer informatie is te vinden op http://www.profuse.nl.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

Profuse B.V.
De heer B. Koopman, commercieel directeur
Telefoon 0318 58 55 55
Fax 0318 58 55 85

Deel: ' Salesteam Profuse met zware jongens uitgebreid '
Lees ook