Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

L e e r b e d r i j f v a n h e t j a a r i n d e U V Salon Modern Haarmodegroep te Groot-Ammers

Op 13 mei jongstleden werd de winnaar bekend gemaakt van de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar. Bij de feestelijke prijsuitreiking kwam Salon Modern Haarmodegroep uit Groot-Ammers als overall winnaar uit de envelop. Een prestatie van formaat gezien de grote belangstelling en het aantal aanmeldingen.

In de drie categorieën haarverzorging, schoonheidsverzorging en voetverzorging werd gestreden om de titel Leerbedrijf van het jaar. Bedrijven werden onder andere via scholen voorgedragen, maar konden ook op eigen initiatief zich aanmelden voor de verkiezing. Uit de vele aanmeldingen heeft een deskundige jury per categorie drie bedrijven genomineerd. In de categorie haarverzorging werd Salon Modern Haarmodegroep uit Groot-Ammers als winnaar gekozen. Dit professionele bedrijf werd tevens uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar voor de gehele sector uiterlijke verzorging. Dit tot grote blijdschap van eigenaar de heer Brand.

In de overige categorieën werd Anholts Thermen en Beautycentrum uit Schoonebeek en Voetcentrum Anja uit St. Oedenrode als winnaar uitgeroepen in respectievelijk de categorie schoonheidsverzorging en voetverzorging.

Deel: ' Salon Modern Haarmodegroep te Groot-Ammers leerbedrijf van het jaar '
Lees ook