Persbericht Salsa Dansparty à la 2000 op zaterdag 26 februari 2000“

Datum persbericht: donderdag 17 februari 2000

“Salsa Dansparty à la 2000" is het dansfeest in 2000 zoals dat in de chique Zuid-Amerikaanse discotheken wordt gehouden, vandaar dat dit unieke salsafeest plaatsvindt in de ambiance van Dans- en Partycentrum Versteegh, aan de Velperweg in Arnhem.

De avond begint om 21.30 uur met een handen- en voeten-workshop, van drie kwartier, die gegeven zal worden door een internationale danslerares, Rina Bernabella. De workshop is voor iedereen toegankelijk, met of zonder danservaring.

Na de workshop kan er op de rookvrije dansvloer worden gedanst op de nieuwste salsamuziek geselecteerd door D.J. Cisko.

Verder zal er die avond een dansdemonstratie gegeven worden en kan men via een videobeeldscherm genieten van diversen salsa- en merengue-muziekclips.

Kortom een avond die niet meer stuk kan!

Voor achtergrond informatie, agenda en lesschema van Salsa Contigo kunt u terecht op onze internetsite
<http://dit.is/salsacontigo of contact maken via ons emailadres salsacontigo@dit.is

Informatie voor de redactie

Salsa Contigo vraagt u of het mogelijk is om aandacht te besteden aan onze activiteiten.

Andere activiteiten:

Salsa Contigo organiseert naast de danslessen iedere maand een Salsa Party à la 2000 in de sfeervolle danszaal van Dans - en Partycentrum Versteegh aan de Velperweg 43-a in Arnhem.

In juni 2000 zal Salsa Contigo de eerst Europese Kampioenschappen Salsa dansen organiseren. Over onze activiteiten zullen wij u tijdig informeren.

Voor een interview of meer informatie kunt u contact opnemen met Salsa Contigo, Saïd Achouiti, telefoon 026-3812949 of b.g.g. 0622056374.Deel: ' Salsa Dansparty à la 2000 in Versteegh in Arnhem '
Lees ook