Persbericht
Salsa in Arnhem
01 september 1999

Van 16 tot en met 19 september organiseert de Arnhemse Salsaschool Salsa Contigo iedere avond kennismakingslessen voor de liefhebber van de Zuid-Amerikaanse dansvormen, Salsa, Merengue, Montuno, Mambo en Bachata.

De gratis kennismakingslessen gaan vooraf aan het nieuwe cursusseizoen van Salsa Contigo. In een ontspannen sfeer leert men de basis en de verschillende variaties van de Zuid-Amerikaanse dansvormen kennen. De lessen bij Salsa Contigo halen de deelnemers uit hun dagelijkse sleur van het leven en de daarbij komend stress wordt ingeruild voor gezelligheid en ontspanning.

Waarbij je voor de Zuid-Amerikaanse klanken niet ver hoeft af te reizen, maar dicht bij huis kan blijven voor de tropische sfeer. Salsa Contigo besteedt als dansschool veel aandacht aan sfeer, stijl en kwaliteit, om jong en oud, met of zonder partner te laten genieten van de Zuid-Amerikaanse dansvormen.
De kennismaking of proeflessen van Salsa Contigo zijn voor iedereen gratis toegankelijk en worden gehouden op 16 – 17 – 18 – 19 september bij Robin Hood aan het Willemsplein 30 in Arnhem.
 
Voor achtergrond informatie, agenda en lesschema van Salsa Contigo kunt u terecht op onze internetsite https://dit.is/salsacontigo of contact maken via ons emailadres salsacontigo@dit.is

Informatie voor de redactie
Salsa Contigo vraagt u of het mogelijk is om aandacht te besteden aan onze activiteiten. De bijgevoegde foto is uiteraard vrij te gebruiken voor publicaties.
Andere activiteiten:
Salsa Contigo organiseert naast de danslessen de komende winter elke maand een Salsa feest in de sfeervolle danszaal van Dans- en Partycentrum Versteegh aan de Velperweg 43-a in Arnhem. In juni 2000 zal Salsa Contigo de eerst Europese Kampioenschappen Salsa dansen organiseren. Over onze activiteiten zullen wij u tijdig informeren.
Voor een interview of meer informatie kunt u contact opnemen met Salsa Contigo, Saïd Achouiti, telefoon 0622056374.

Salsa Contigo
Postadres: Altweerstraat 25, 6845 ER Arnhem
Telefoon: 026 – 381 29 49  Portable: 0622 056 374
Email: salsacontigo@dit.is
Internet site: https://dit.is/salsacontigo

Als u de berichtgeving van Salsa Contigo niet
meer wenst te ontvangen, stuurt u dit mailbericht dan retour. Sorry, voor het ongemak.

Dit bericht is verzonden op verzoek van Salsa Contigo via MDCJA de Geest.
Angela & Jos  "MDCJA" de Geest
         https://users.telekabel.nl/degeest   
homepage
Kalymnos Griekenland lobby-pages
         Kalymnos, het ander
eiland in de Grieks zon. (Nederlands/English)
         Greek finest pages
(English only)
Bezoek onze lobbypages op / Visit our lobbypages on          https://users.telekabel.nl/degeest/kalymnos.html             

****************************************
 

Deel: ' Salsa in Arnhem '
Lees ook