REDONDO MUSICA

SAMBA MEETING 2002, feel the Brazilian groove!

SAMBA MEETING 2002
THE 5TH ANNIVERSARY PARTY!
5 - 7 juli 2002 in Amsterdam & Maarssen

Dit jaar viert de Samba Meeting haar eerste lustrum en pakt daarom uit met een daverend programma. Het explosief groeiende evenement vraagt een grotere infrastructuur, waarbij volop genetwerkt kan worden met andere sambaliefhebbers. De nieuwe lokatie - DeFabrique in Maarssen, een voormalige fabriek - biedt mogelijkheden met maar liefst 10 grote workshopzalen, diverse concertzalen en genoeg sfeervolle plekjes om uit te rusten of te genieten van een zomeravond.

Het festival start op vrijdagavond 5 juli met een daverende straatparade op het Museumplein in Amsterdam. Dit wordt een kleurrijke samenkomst van zoveel mogelijk sambaliefhebbers voor een onvergetelijke opening. Vervolgens verplaatst het programma zich naar DeFabrique waar op zaterdag 6 en zondag 7 juli de workshops en feesten worden gehouden.

Festa do Redondo 6 juli 2002
Op zaterdag wordt het Festa do Redondo georganiseerd - een Brazilian Dance Party die in vorige jaren werd gehouden in een uitverkocht Melkweg enParadiso.
Opening van de avond is het jaarlijkse Samba Concours, waarbij de deelnemers zich presenteren aan jury en publiek. Een van de hoogtepunten is het concert van Trio Mocotó & band: swingende sambavedetten met een grote dosis humor die hun bezetting voor deze gelegenheid hebben uitgebreid. Tevens treedt de Brazilian All Stars Band o.l.v. Jura Gomes op met als speciale gasten alle docenten van de Samba Meeting!

Samba Lounge 7 juli 2002
Op zondag kun je tijdens de Samba Lounge genieten van goede muziek en lekker eten in een sfeervolle ambiance. DeFabrique beschikt over een terras waar je na de workshops nog lekker lang kan relaxen en nagenieten van Braziliaanse
specialiteiten.

Workshops 6 en 7 juli 2002
Het workshop programma van de Samba Meeting is een jaarlijks hoogtepunt in de agenda van sambaliefhebbers. Honderden muzikanten en dansers uit heel Europa ontmoeten elkaar elk jaar in Nederland tijdens lessen van Braziliaanse percussiegrootmeesters en topdansers.
De workshops zijn er op 4 verschillende niveaus: absolute beginner,half-gevorderd, gevorderd en clinics voor docenten en leiders van sambagroepen.
Het lesprogramma biedt een waaier aan muziekstijlen. Het onmiskenbare Samba Meeting gevoel - en masse grooven op swingende ritmepatronen- is vooral terug te vinden in Samba Batucada Groove, Bahia Crossover, Maracatu Baque Virado, Samba Funk en Samba Reggae. Daarnaast is er voor de
insiders een Timba Special en Pandeiro Special met veel speltechnieken, waarin een specifiek instrument alle aandacht krijgt
die het verdient. Op de zondag is er een extra Special aan het programma toegevoegd: Inside the Bateria -met alle ins en outs van een sambagroep.
Ook de dansliefhebbers komen aan hun trekken. Er worden lessen gegeven in samba, samba reggae en voor het eerst - gafieira (een dans voor twee).
Dus kom - met of zonder je partner - naar de Samba Meeting 2002!

FEEL THE BRAZILIAN GROOVE !!!!

PROGRAMMA 2002

Vrijdag 5 juli
Museumplein, Amsterdam
Vanaf 19.30 uur
Samba Parade

Zaterdag 6 juli
DeFabrique, Maarssen
10.00-16.00 uur
Workshop Programma

Vanaf 21.00 uur
Festa do Redondo met:
Brazilian All Stars Band
Samba Concours
Trio Mocotó & Band
Samba Dance Party met DJ

Zondag 7 juli
DeFabrique, Maarssen

09.30-11.00 uur
Samba Breakfast

11.30-17.15 uur
Workshop Programma

18.00 uur
Super Samba Groove

Vanaf 18.00 uur
Samba Lounge (after party) met:
Grupo Pagode de Mesa
Gafieira Dance Floor
DJ Erik: New Bossa Style & More!

Produktie:
Redondo Musica
Postbus 57
3450 AB Vleuten
tel. 030-6771145
fax 030-6771146
info@sambameeting.com
www.sambameeting.com

Programmawijzigingen voorbehouden.
Voor de meest recente informatie: www.sambameeting.com

19 jun 02 17:20

Deel: ' Samba meeting 2002, feel the Brazilian groove '
Lees ook