Gemeente Delft

Samen bouwen aan gemeentelijke website

Op YouTube doet wethouder Ronald Vuijk de oproep om mee te werken aan een nieuwe gemeentelijke website. De gemeente Delft werkt op een innovatieve manier aan een nieuwe website. Via een netwerksite (met discussieplatform) kan iedereen meedoen, meedenken en meebouwen. De gemeente nodigt medewerkers van de gemeente, Delftse inwoners en ondernemers, deskundigen en kenners actief uit.

De nieuwe website integreert en vernieuwt de bestaande websites www.gemeentedelft.info en www.delft.nl tot één duidelijke en toegankelijke website voor bewoners, toeristen en bedrijven. Voor de nieuwe site wordt uitgegaan van web 2.0-technologie.

De nieuwe website wordt gebruiksvriendelijk, multimediaal en interactief. De vraag is echter wat dat dan precies is. Op die vraag wil Delft samen met anderen de antwoorden bedenken. Hiervoor is de projectwebsite www.delftweb20.nl in het leven geroepen. Op deze site kan iedereen zijn of haar inbreng leveren, onder meer via discussies. Zo wil Delft profiteren van de kennis van velen.

Wie denkt mee te kunnen helpen, denken en bouwen, kan surfen naar www.delftweb20.nl en zich aanmelden.

Zoekwoorden:

Deel: ' Samen bouwen aan gemeentelijke website '


Lees ook