Samenwerkende ondernemers succesvoller met Flexsmart


Dirk Oerlemans start een nieuw concept voor ondernemers dat samenwerken stimuleert

AMSTERDAM, 20120426 -- Het nieuwe werken heeft er een concept bijgekregen: FlexSmart. Dit is een uniek concept dat het flexibel werken en samenwerken voor (startende) ondernemers op een vaste plek mogelijk maakt. Werken op een vaste betaalbare locatie biedt voor (startende) ondernemers veel voordelen.

Volgens de CBS publicatie: Nederland steeds ondernemender, 20% van de bedrijven die in 2007 zijn gestart binnen een jaar weer gestopt. Nu bestaat 55% van de in 2007 opgerichte bedrijven nog”

Ervaring leert dat ondernemers die samenwerken succesvoller zijn. Alleen startende ondernemers en zzp’ers vinden het lastig om echt samen te werken. 

Om samenwerken te stimuleren is Dirk Oerlemans gestart met Flexsmart. Het unieke van Flexsmart is dat het naast flexibele en betaalbare werkplekken ook een business club heeft die samenwerking tussen ondernemers actief stimuleert met 2 wekelijkse meetings.

De ondernemers kunnen met elkaar samenwerken en functioneren als hecht salesteam. Deze teams bestaan dan uit “cirkels” van ieder 20 ondernemers die voor elkaar aanbevelingen doen binnen netwerken.  Door deze unieke combinatie met de business club, wordt continuïteit van opdrachten gewaarborgd.

Flexsmart start per 1 mei in Amsterdam (in het pand van Eyeworks).

De flexibele werkplekken en business units zijn modern ingericht, bieden veel privacy en zijn voorzien van WIFI en postservice.

Voor ondernemers heeft Flexsmart een uniek aanbod: 1 maand gratis proberen zonder verdere verplichtingen. Aanmelden kan via www.flexsmart.nl

Over Dirk Oerlemans:
Dirk Oerlemans is een succesvol serie ondernemer met ruim 20 jaar ervaring.


Deel: ' Samenwerkende ondernemers succesvoller met Flexsmart '
Lees ook