Samenwerking 112schade.nl met H & L Assuradeuren


IJSSELSTEIN, 20140312 -- H & L Assuradeuren gaat samenwerken met 112schade.nl die geheel kosteloos de verhaalsactie van niet gedekte schades gaat uitvoeren om op die manier de bij H & L Assuradeuren aangesloten tussenpersonen nog beter van dienst te kunnen zijn.

112schade.nl

112schade.nl is een dienstverlener, die de verhaalsactie van een niet gedekte, maar wel verhaalbare materiële schade én (of) letselschade geheel en volledig kosteloos uit handen neemt van een schadelijdende partij of diens intermediair. Dit realiseert 112schade.nl samen met verschillende partners, ieder gespecialiseerd in het eigen vakgebied. Omdat de kosten een onderdeel van de schadeclaim zijn, kan 112schade.nl deze declareren bij de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij

H & L Assuradeuren

H & L Assuradeuren is een volmachtbedrijf en middelgrote serviceprovider met 120 aangesloten tussenpersonen. Naast verzekeren gaat de dienstverlening nog een stapje verder; H&L kan desgewenst namelijk ook de administratie en de bemiddelingsactiviteiten overnemen, eventueel met behoud van het eigen bedrijfsprofiel en identiteit.

Ontzorgen

Zowel H & L Assuradeuren als 112schade.nl willen het intermediair, dat vanwege alle marktontwikkelingen al erg onder druk staat, hiermee volledig ontzorgen.


Deel: ' Samenwerking 112schade.nl met H & L Assuradeuren '
Lees ook