Gemeente Amerongen


Gemeente Amerongen

Samenwerking afdeling sociale zaken

In dit artikel informeren wij u over de samenwerking van de afdelingen sociale zaken van de gemeenten Wijk bij Duurstede, Leersum en Amerongen.
Deze gemeenten hebben besloten om, met ingang van 1 mei 2002, de afdelingen sociale zaken samen te voegen.
De gemeenten hebben voor deze samenwerking gekozen om de dienstverlening aan de cliënten verder te kunnen verbeteren en de kwetsbaarheid van de afdeling sociale zaken te verminderen.

De afdelingen sociale zaken.
De afdeling sociale zaken van Amerongen zal, per 1 mei 2002, in zijn geheel verhuizen naar Wijk bij Duurstede. Het adres wordt: Prins Hendrikweg 21, 3962 EK Wijk bij Duurstede. Wel zullen spreekuren in Amerongen worden gehouden. Zie hierover later meer. Het telefoonnummer is :0343-595595. U krijgt dan de centrale van de gemeente Wijk bij Duurstede. U wordt dan doorverbonden met de afdeling sociale zaken. De afdeling sociale zaken is in principe van 11.00 tot 12.00 uur bereikbaar.

Spreekuren:
Cliënten die reeds een uitkering ontvangen kunnen 's morgens tussen 11.00 en 12.00 uur, via telefoonnummer 0343-595595 een afspraak maken met de consulent.
Er wordt dan met u een afspraak gemaakt voor een gesprek in de dependance van het gemeentehuis in Amerongen, Hof 6. In principe zal deze afspraak voor dezelfde week kunnen worden gemaakt.
Tevens is er 's morgens tussen 11.00 en 12.00 uur, via telefoonnummer 0343-595595, een telefonisch spreekuur van de consulenten. U kunt dan met één van de consulenten worden doorverbonden. Buiten dit telefonisch spreekuur zijn de consulenten niet telefonisch bereikbaar.
Voor de gemeente Amerongen zal een inloopspreekuur gehouden worden op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 10.00 uur in de dependance van het gemeentehuis in Amerongen, Hof 6.
Aanvragen voor uitkeringen voor levensonderhoud dienen ingediend te worden bij het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) te Zeist, Montaubanstraat 1, telefoon 030-6926700.

Wat kunt u doen als u niet tevreden bent over de dienstverlening van de afdeling sociale zaken?
Eventuele problemen kunt u in eerste instantie met uw consulent bespreken. Biedt dit geen goede oplossing dan kunt u contact opnemen met het tijdelijke hoofd van de afdeling de heer Wim Donkers. Hij is bereikbaar onder telefoonnummer 0343-595595.
Indien u op- of aanmerkingen heeft van algemene aard dan verzoeken wij u vriendelijk deze te melden bij het cliëntenpanel van de gemeente Amerongen, Postbus 1, 3958 ZT Amerongen.
U kunt zich natuurlijk altijd, bij voorkeur via het sectorhoofd samenleving, de heer At Sonneveld, tot uw gemeentebestuur richten.

Deel: ' Samenwerking afdeling sociale zaken Amerongen '
Lees ook