Ingezonden persbericht


Samenwerking buyitdirect.com en Alphacomm voor online aanschaf mobiele telefonie

Hoofddorp, 12 februari 2003 - Vorige week heeft buyitdirect.com met Alphacomm Transaction Services een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor een intensieve en exclusieve samenwerking. Sinds 10 februari jl. is er de mogelijkheid om via de site van buyitdirect.com alles op het gebied van mobiele telefonie aan te schaffen.

Volgens Ernst Graaff, Operationeel Directeur van buyitdirect.com, is de samenwerking met Alphacomm ingegeven doordat zij via haar klanten merkten dat, naast het online aanschaffen van hard- en software, er ook behoefte bestond aan het online aanschaffen van telecommunicatie producten en diensten. "Wij hebben geluisterd naar onze klanten, maar wilden deze overspannen markt alleen betreden met een goede en betrouwbare partner. Alphacomm is voor ons deze partner: het totaalpakket wat zij bieden, inclusief allerlei verschillende soorten abonnementen, sluit volledig aan bij onze wensen en eisen. Tevens kunnen wij onze klanten een snelle en professionele afhandeling van contracten garanderen."

Door deze samenwerking hoopt buyitdirect.com extra omzet te genereren binnen de zakelijke markt. Klanten kunnen op zeer eenvoudige wijze uit 4.000 combinaties de voor hen passende oplossing vinden. Naast alle bekende standaard abonnementen worden via de site van buytidirect.com ook groepsabonnementen aangeboden. Met een paar simpele klikken van de muis kunnen bedrijven door online verlenging of aanpassing van hun abonnement direct veel geld besparen.

Over Buyitdirect.com NV
Buyitdirect.com NV is een E-business site waar sinds 1999 integratie en klantvriendelijkheid centraal staan. Door de directe koppeling met de voorraadsystemen van een groeiend aantal distributeurs op PC gebied, ontstaat een virtueel magazijn van ruim 120.000 computerartikelen van alle grote fabrikanten. Buyitdirect.com richt zich exclusief op de zakelijke markt en opereert zeer sterk in het MKB segment.

Over Alphacomm Transaction Services B.V.
Alphacomm Transaction Services B.V. is het online platform voor alle telecommunicatie producten en diensten in Nederland. De dienst biedt (eind)gebruikers inzicht in de mogelijkheden en vrijheid in de keuze aan producten en diensten. Daarbij richt zij zich met name op top-consumenten en de klein-zakelijke markt. Alphacomm Transaction Services maakt de telecommarkt toegankelijk voor elke ondernemer en brengt vrijwel alle relevante aanbieders uit de Nederlandse markt overzichtelijk bij elkaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

buyitdirect.com NV
Alphacomm Transaction Services B.V.
Ernst Graaff
August de Vocht
Telefoon: 023-5670810 ext 701#
Telefoon: 010 2807111
Fax: 023 5670811
Fax: 010 2800217
Ernst.graaff@buyitdirect.com
August@Alphacomm.nl


Deel: ' Samenwerking buyitdirect.com en Alphacomm voor online aanschaf mobie.. '
Lees ook