Deloitte & Touche Ondernemingsadviseurs start als Service Partner voor Navision Software

Barneveld, 30 juli 1999 - Deloitte & Touche en Navision Software hebben recentelijk een samenwerkingscontract ondertekend. Deloitte & Touche is Navision Service Partner geworden, van waaruit het komende jaar twintig consultants zorgdragen voor de advisering en implementatie van Navision Software.

Eric La Maître, directeur Deloitte & Touche Ondernemingsadviseurs: "Vanwege onze sterke positie in het middensegment zijn wij continu op zoek naar de best-of-breed producten voor onze cliënten. Met Navision bieden wij een degelijke en geavanceerde totaaloplossing voor middelgrote ondernemingen op het gebied van bedrijfsadministratieve software. Dit is tevens in navolging van onze collega?s in andere Europese landen, waar al eerder succesvol is gekozen voor een samenwerkingsverband met Navision Software."

Cees Poortman, directeur Navision Software Nederland: "De keuze van Deloitte & Touche Ondernemingsadviseurs voor Navision betekent een versterking van onze positie in het middensegment van de markt. Door de sterk toenemende vraag naar onze software, hebben we bovendien behoefte aan uitbreiding van ons distributiekanaal."

Deloitte & Touche richt zich als Navision Service Partner op middelgrote bedrijven, met name actief in de segmenten overheid, handel en industrie en biedt turn-key oplossingen aan.

Over Deloitte & Touche Ondernemingsadviseurs

Deloitte & Touche Ondernemingsadviseurs is onderdeel van Deloitte & Touche, met ruim 5000 medewerkers en meer dan 70 vestigingen is zij een van de grootste organisaties in Nederland op het gebied van accountancy, belastingadvisering en consultancy. In het verlengde van deze drie disciplines beschikt de organisatie tevens over gespecialiseerde adviseurs op terreinen als subsidieverstrekking, corporate finance, pensioenproblematiek, automatisering, rekrutering en juridische dienstverlening. Internationaal maakt Deloitte & Touche onderdeel uit van Deloitte & Touche Tohmatsu, met ruim 82.000 medewerkers in meer dan 130 landen.

Deloitte & Touche Ondernemingsadviseurs adviseert cliënten in het keuzeproces voor een geautomatiseerd systeem. Bovendien verzorgen zij de afzet, implementatie en het onderhoud van een aantal, niet concurrerende producten. Voor grote bedrijven verzorgt Deloitte & Touche J.D.Edwards implementaties, voor middelgrote bedrijven Navision implementaties en voor kleine bedrijven Exact implementaties. U vindt Deloitte & Touche op het Internet op http://www.deloitte.nl.

Over Navision Software
Navision Software is één van de grootste en snelst groeiende aanbieders van innovatieve bedrijfsadministratieve software voor middelgrote bedrijven en loopt voorop wat betreft haar geavanceerde technologie en onbeperkte flexibiliteit. Navision Software wordt geleverd via een wereldwijd netwerk van Navision Solution Centers, waar gecertificeerde professionals werken aan op de klant toegesneden oplossingen, inclusief training, services en ondersteuning. Navision Software is in 1984 opgericht in Denemarken.

Wereldwijd zijn meer dan 31.000 Navision systemen geïnstalleerd in 75 landen. Klanten van Navision Software zijn onder andere: Adidas AG, Akzo Nobel Chemicals, Bang & Olufsen, Mc Donalds, Philips en Reebok. U vindt Navision Software Nederland op Internet op http://www.navision.nl.

Deel: ' Samenwerking Deloitte & Touche en Navision Software '
Lees ook