17/09/2001 i2 kondigt partnership met BQuake aan

Zaltbommel, Utrecht, 17 september 2001 - i2 Technologies, leverancier van Supply Chain Management oplossingen, en business developer BQuake maken bekend dat zij een samenwerkingsverband zijn aangegaan in de Benelux. BQuake brengt 'business development'-expertise in, i2 haar oplossingen voor collaborative commerce; hierdoor kunnen zij bedrijven uit verschillende sektoren in de Benelux optimaal van dienst zijn bij het opstellen en uitvoeren van strategische e-business plannen.

i2 en BQuake hebben de handen ineengeslagen om tegemoet te kunnen komen aan de vraag naar geavanceerde IT-oplossingen die op korte termijn rendement opleveren. Krachtens de bepalingen van de samenwerkingsovereenkomst willen i2 en BQuake samen voor hun klanten de latente waarde in kaart brengen die bedrijven door implementatie van i2-oplossingen kunnen vrijmaken. De partners zullen tijdens het implementatieproces ook services bieden waarmee de waarde gemeten voor elke stap in het process daadwerkelijk kan worden gverzekeerealiseerdrd.

Ken Adcock, eerstverantwoordelijke voor de allianties bij i2 EMEA, verklaart: "i2 heeft altijd al als uitgangspunt gehad dat je klanten meetbare waarde moet kunnen bieden. Vandaar ook dat wij ons voor 2005 ten doel hebben gesteld besparingen voor onze klanten te realiseren in de orde van grootte van $75 miljard. Om dit doel ook in de Benelux te kunnen realiseren, hebben wij besloten tot samenwerking met BQuake, dat kan getuigen van ruime ervaring met business development en projecten die tastbaar resultaat opleveren."

Directeur Remco van Buren van BQquake voegt daaraan toe: "Door toepassing van nieuwe technologie geeft BQquake de hoogste prioriteit aan meetbare resultaten voor onze klanten. De visie en de oplossingen van i2 komen in hoge mate overeen met onze denk- en handelwijze. Centraal hierin staan winstpotentieel, kostenbesparingen en klantloyaliteit, waardoor onze klanten met nog meer succes zaken kunnen doen."

BQuake
BQuake is een business developmenter onderneming die is gespecialiseerd in nieuwe technologie. Het bedrijf richt zich op 'Supplier Interaction' (e-procurement, supply chain management, e-logistics, netmarkets, enz.) en op 'Customer Interaction' (customer contact centers, multi-channeling, e-billing, netmarkets). Op deze terreinen levert BQuake diensten, variërend van strategische planning (zakelijke kansen inventariseren, strategieontwikkeling en -analyse) tot bedrijfsplanning (bedrijfsmodellen ontwerpen, bedrijfsplannen opstellen) en uitvoerende activiteiten (procesontwerp, programmabeheer en interim-management). De belangrijkste afnemers zijn grote, gerenommeerde ondernemingen. BQuake onderscheidt zich door haar pragmatische benadering en door de focus op meetbare resultaten voor

Deel: ' Samenwerking i2 met BQuake '
Lees ook