Internoc

Hilversum/Hoofddorp, 24 maart 2000

Samenwerking Inter Access en Internoc

Met ingang van 15 maart gaan Inter Access/ CarePointOne en Internoc samenwerken om ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf een integraal IT-beheerconcept aan te kunnen bieden.

Met de samenwerking tussen CarePointOne, de op integraal beheer gerichte business unit van Inter Access, en Internoc krijgen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf de mogelijkheid om kosteneffectief zowel het technische beheer - het netwerk en de desktops - als het functionele beheer van applicaties en de serveromgeving professioneel in te richten.

In CarePointOne brengt Inter Access haar specialisaties met betrekking tot integraal beheer samen. Het zijn outtasking services pur sang, gericht op de optimalisering van bedrijfsprocessen. Het concept is uniek omdat het alle lagen van het informatiesysteem omvat: de ERP-applicatie, de database, de systemen/werkplekken en de netwerkcomponenten.

Internoc is een internationale leverancier van 7 x 24 uurs remote systems- en netwerkbeheerdiensten. Vanuit geavanceerde Network Operating Centers in Nederland, Zweden en Singapore wordt de IT-infrastructuur continu afgestemd op de core-business en strategie van de klant. De Internoc-diensten verhogen de betrouwbaarheid van bedrijfsinformatiesystemen. Gebruikers verkrijgen hierdoor een stabiele en permanent beschikbare werkomgeving, afgestemd op hun functionele behoefte.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Inter Acces B.V.
Dennis Huybrechtse
Marathon 5
1213 PC Hilversum
Tel.: +31 35 688 84 00
Fax: +31 35 688 84 44
E-mail: info@interacces.nl
Internetadres: https://www.interacces.nl

Internoc Holding nv
Sylvia van Huizen
Hoeksteen 54
2132 MS Hoofddorp
Tel: +31 20 316 58 58
Fax: +31 20 653 56 58
E-mail: info@internoc.nl
Internetadres: https://www.internoc.nl

Deel: ' Samenwerking Inter Access en Internoc '
Lees ook