Vereniging FME-CWM

Samenwerking Kender Thijssen en FME-CWMZoetermeer, 11 juli 2002

Op 9 juli 2002 ondertekenden FME-CWM-voorzitter drs. A. Kraaijeveld en de heer H. Altena van Kender Thijssen een contract dat alle leden van FME-CWM in staat stelt om onder aantrekkelijke condities ICT-oplossingen te huren of te kopen. Kortingen kunnen oplopen tot 15%. Hiermee is Kender Thijssen preffered supplier voor alle leden van hard- en software van diverse A-merken op desktop, high-end en netwerkniveau.

Kender Thijssen
Kender Thijssen levert vanuit het hoofdkantoor in Veenendaal en twee vestigingen in Belgie een breed scala aan diensten op automatiseringsgebied. Naast de verhuur en verkoop van hard- en software, bouwt, implementeert, beheert, onderhoudt en repareert Kender Thijssen ICT-oplossingen voor overheid en bedrijfsleven.

Vereniging FME-CWM
De Vereniging FME-CWM in Zoetermeer is de ondernemersorganisatie voor de metalektrosector. Voor 3.000 lidondernemingen met 275.000 vaste en ongeveer 60.000 tijdelijke medewekers behartigt zij nationaal en internationaal belangen en verleent zij diensten op sociaal, economisch en technisch gebied. Voorts zijn bij de Vereniging FME-CWM 160 brancheorganisaties gevestigd.

Member Benefits
Met het sluiten van deze overeenkomst heeft de Vereniging FME-CWM nu vier overeenkomsten afgesloten op ICT-gebied. Daarmee profiteren de lidbedrijven van member benefits op een breed terrein, zoals ERP- en CRM-software, hard- en software en trainingen.

* Het volledige aanbod van Member Benefits programma vindt u hier
* Meer informatie over het leveringsprogramma van Kender Thijssen.
---

Deel: ' Samenwerking Kender Thijssen en FME-CWM '
Lees ook