- PERSBERICHT -

Den Bosch, 11 februari 2000

Samenwerking Macropolis met Everyday.com en Spott.nl Groter bereik voor Macropolis via nieuwe channels

Macropolis (www.macropolis.nl) is onlangs twee nieuwe samenwerkingsverbanden aangegaan met Everyday.com en Spott.nl . Hierdoor is het bereik van Macropolis gegroeid en komt het aantal partners van Macropolis op een totaal van 8. Eerder al ging Macropolis relaties aan met Skyradio.nl, MSN.nl, Scoot.nl, Het Net, Goudengids.nl en Surfboard.nl.

Samenwerking
De nieuwe samenwerking met Everyday.com en Spott.nl zorgt voor extra ingangen voor Macropolis op andere sites, waardoor Macropolis zowel een doelgroepgerichter winkelaanbod kan bieden en gerichter kan adverteren. De samenwerking houdt in dat Macropolis haar eigen winkelstad verpakt in de 'looks' en 'feel' van de desbetreffende partner waar het 'filiaal' wordt geopend. Zo kan je nu on-line shoppen op de sites van Everyday.com, Skyradio, MSN, Scoot en Het Net in alle 6000 winkels die bij Macropolis zijn aangesloten en openen binnenkort Goudengids, Surfboard, Zonnet en Wanadoo hun deuren voor de winkelomgeving van Macropolis. Spott.nl biedt een extra winkelfunctionaliteit op Macropolis.

Spott.nl en Everyday.com
De nieuwe site van VNU dochter www.Spott.nl, is al enige tijd on-line een testversie aan het draaien en is onlangs gelanceerd. Spott.nl is een on-line marktplaats waar men zelf nieuwe en tweedehands producten kan kopen, verkopen en veilen. Van grote zaken zoals huizen, auto's en boten tot kleinere zaken als boeken en CD's. Deze dienst wordt nu op Macropolis aangeboden. Everyday.com is een nieuwe portal, gebracht door Tele 2, met onder andere nieuws, een Quick guide, een zoekprogramma èn het shopping-centre van Macropolis.

Macropolis
Macropolis is Nederlands grootste winkelstad op het Internet met een uniek aanbod van meer dan 6000 webwinkels en meer dan 30.000 productlinks. Dankzij Macropolis vinden consumenten gemakkelijk en snel winkels op Internet. Macropolis heeft ongeveer een miljoen pageviews per maand en wordt elke dag actueel gehouden door een team van professionele medewerkers en een eigen Internet redactie. Op zoek naar de leukste koopjes en de beste aanbiedingen biedt Macropolis de oplossing. Naast een compleet overzicht van alle betrouwbare aanbieders, biedt Macropolis ook actueel winkelnieuws, Top 5 aanbiedingen, buitenkansjes en dagelijks wisselende tips.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (niet voor publicatie):
Macropolis BV
Inge Demoed
tel: 073 - 6910520
e-mail: inge@macropolis.nl
www.macropolis.nl

Winkelman & van Hessen
Jacoline van der Vijver
tel: 070 - 4 16 16 16
e-mail: jvandervijver@wenvh.nl

Winkelman & van Hessen
Leontine Smith - adviseur ICT-accounts
Bankaplein 3
2585 EV DEN HAAG
tel: 070 - 416 16 16
fax: 070 - 416 16 26
mobiel: 06-26058629
e-mail: lsmith@wenvh.nl

Deel: ' Samenwerking Macropolis met Everyday.com en Spott.nl '
Lees ook