Samenwerking met Get Flexible in KNZB bad Zeist


ZEIST, 20160811 -- De KNZB start een intensieve samenwerking met sportaanbieder Get Flexible in het KNZB bad in Zeist. Get Flexible gaat het zwembad gebruiken voor haar zwemconcept Watercollege. Het KNZB bad Zeist blijft het trainingsbad voor o.a. waterpolo topsport, opleidingen en trainingskampen, maar zal zich daarnaast met Get Flexible verder gaan openstellen voor andere activiteiten. Door de samenwerking met Get Flexible is het mogelijk een succesvolle exploitatie van het KNZB bad in Zeist op te zetten.

Get Flexible is een totaalaanbieder van Sport, Wellness & Event Concepts. Zij wil iedereen inspireren en motiveren om hun persoonlijke doelstellingen te realiseren. Kwaliteit, flexibiliteit en innovativiteit staan hierbij centraal. Het programma van het Get Flexible Watercollege zal in eerste instantie bestaan uit zwemles, zwemtrainingen en personal (zwem)training en wordt later verder uitgebreid. 

Voor zwemles zal Get Flexible uiterlijk 1 januari starten met SuperSpetters, de zwemlesmethode van de KNZB. SuperSpetters is door de KNZB ontwikkeld na jarenlang onderzoek en pilots. Met deze zwemlesmethode leren kinderen op een leuke en veilige manier zwemmen. Door met kleine groepjes te werken, is er voldoende aandacht voor ouder en kind. Een zwemlesmethode van hoge kwaliteit, die volledig past in het beeld van Get Flexible. Hans Veldhuizen, eigenaar van Get Flexible zegt hierover: “Onze groeps-en privélessen voor kinderen zijn al gebaseerd op veel aandacht voor de wensen van ouder en kind, veel flexibiliteit in uren en instructeurs die plezier maken tijdens de zwemles. Superspetters biedt daarbij een mooi programma om kinderen in 10 maanden met twee lessen per week het volledige diploma te laten behalen! Daarnaast is bewegen in water een van de fijnste manieren om fit te worden en te blijven. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met de KNZB.” 

Jan Kossen, directeur KNZB is blij met de samenwerking: “Get Flexible is een partner die goed bij ons past. Hun visie op het gebied van fitness en gezondheid sluit goed aan bij hoe wij naar de ontwikkelingen op het sportieve en zwemvlak kijken. We zijn blij dat ons zwembad in Zeist hierbij een centrale rol kan spelen, en de krachten van beide partijen hier samen komen.”


Deel: ' Samenwerking met Get Flexible in KNZB bad Zeist '
Lees ook