Ingezonden persberichtMKB Economie Internet Software ASP

Samenwerking MoneyPenny en BoekBank in virtuele Assistentes

Moderne bedrijven investeren niet in eigen personeel en niet in eigen software: zij gebruiken Virtuele Assistentes die zijn uitgerust met Virtuele Software

MoneyPenny en BoekBank hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten waarbij de Virtuele Assistentes van de eerste, de virtuele software van de tweede gaan gebruiken.

MoneyPenny is een internetbedrijf dat secretaresses op afstand biedt voor bedrijven die behoefte hebben aan managementondersteuning. De virtuele assistentes werken meestal vanuit huis, maar zijn ook inzetbaar op locatie.

BoekBank is ook een internetbedrijf, maar heeft zich toegelegd op het bouwen en leveren van virtuele software voor bedrijven, voor boekhouding, relatiebeheer en urenverantwoording.

BoekBank zorgt voor de opleiding van de virtuele assistentes en levert hen het complete pakket virtuele software. Zo kunnen de virtuele assistentes direct worden ingezet om bij bedrijven uit het MKB aan de slag te gaan om de boekhouding op orde te brengen en te houden, en kunnen zij de bedrijven vertrouwd maken met CRM (Customer Relationship Management).

Bedrijven kunnen onmiddellijk profiteren van een up-to-date boekhouding en een geïntegreerd relatiebeheer, zonder investering in hardware (elke internet-PC is geschikt om virtueel te werken) en software. Het zal even wennen zijn, maar moderne bedrijven investeren niet in eigen personeel en niet in eigen software.

Hans van Heertum


---

Noot redactie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot

Hans van Heertum
7x24
Deccaweg 38
Postbus 12345
1100 AH Amsterdam
Telefoon: 020-6113553
Fax : 020-6117583
www.7x24.nl
email: hans@7x24.nl

Deel: ' Samenwerking MoneyPenny en BoekBank in virtuele Assistentes '
Lees ook