Tulip Computers NV

Newlevel.nl en big5 sluiten samenwerkingsverband voor .net trainingen en consultancy

Hedel, 26 juni 2002- NewLevel.nl educenter te Hedel, opleidingsinstituut voor IT professionals
heeft woensdag 20 juni jongstleden een samenwerkingsverband gesloten met het organisatieadviesbureau BIG5. Met deze samenwerkingovereenkomst is het voor NewLevel mogelijk geworden om een volledige cursusaanbod van Microsoft op het gebied van .NET aan te bieden.

Hoewel het .NET platform nog niet lang geleden is gelanceerd, heeft BIG5 al verschillende, volledig op .NET gebaseerde oplossingen ontwikkeld en opgeleverd. De trainers van BIG5 zijn niet alleen Microsoft gecertificeerd, maar hebben bovendien veel praktijkervaring met deze technologie opgedaan. De trainingen die worden aangeboden bestrijken, net als het .NET platform, een breed gebied: zowel programmeertrainingen voor beginnende developers als geavanceerde trainingen waaronder XML WebServices en serverproducten zoals BizTalkServer en SharePointPortal Server.

Over Big5
BIG5 is een allround ICT-organisatieadviseur en dienstverlener. De professionals van BIG5 hebben hun basis gelegd bij gerenommeerde, internationale organisatieadviesbureaus. BIG5 is leidend in het realiseren van complexe enterprise oplossingen en het leveren van strategische consultancy binnen diverse verticale industrieën waaronder media, financiële dienstverlening, medische sector en de overheid.

Over NewLevel
NewLevel is een goede bekende op het gebied van trainingen aan systeembeheerders (o.a.Microsoft, maar ook Novell en CompTIA trainingen) en heeft een naam opgebouwd als aanbieder van hoogwaardige ICT-trainingen in een prettige omgeving en atmosfeer.

NewLevel.nl bv educenter

Goos Bus
Training Manager
e-mail : goos.bus@newlevel.nl

Bezoekadres: Architronlaan 1
5321 JJ Hedel
Postadres: Postbus 12
5201 AA 's-Hertogenbosch Telefoon: 073 - 599 0 150 Fax: 073 - 599 01 51
Internet: www.newlevel.nl

Deel: ' Samenwerking Newlevel.nl en big5 voor .net trainingen en consultancy '
Lees ook