Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 2 augustus 2001

Samenwerking NOB Bright Alley en OOiPtech

NOB Bright Alley en OOiPtech hebben op 1 augustus jl. een samenwerkingsovereenkomst gesloten. OOiPtech is gespecialiseerd in technologische oplossingen voor het publiceren, delen, verhandelen en gebruiken van webinformatie. NOB Bright Alley wordt officieel een reselling partner van OOiPtech. Dit betekent dat NOB Bright Alley gecertificeerd is om haar klanten te adviseren over de producten van OOiPtech en die producten kan verkopen of implementeren. OOiPtech neemt daarbij de rol van technology provider op zich.

OOiPtech beschikt onder andere over de technologie om content van meerdere websites samen te brengen op één webpagina. Dat proces is volledig geautomatiseerd. Met behulp van de MyOOiP-oplossing kan de eindgebruiker bovendien op eenvoudige wijze zijn webpagina volledig naar eigen inzicht aanpassen.

Gert Jan Hartelust van NOB Bright Alley: "Door de samenwerking met OOiPtech kan NOB Bright Alley deze technologie integreren in het deel van onze portfolio dat is gericht op het faciliteren van grote hoeveelheden - al dan niet gepersonaliseerde - (audiovisuele) content. Met de producten van OOiPtech verwachten wij de grotere nationale en internationale content owners zoals de uitgeverijwereld, gericht te kunnen benaderen en te faciliteren".

Kees van Mourik, COO van OOiPtech: "Voor OOiPtech betekent de samenwerking met NOB Bright Alley een belangrijke uitbreiding van onze markt op het gebied van grote contentleveranciers. NOB Bright Alley speelt een voorname rol in de mediawereld en kan ons helpen o.a. MyOOiP System onder de aandacht te brengen bij de top 500-bedrijven van Europa".

Over OOiPtech (www.ooiptech.com)
OOiPtech biedt breed toepasbare oplossingen voor het delen van webdata. Oplossingen die voorzien in bestaande behoeftes van grote organisaties, maar die ook voor de kleinere webmaster toepasbaar zijn. OOiPtech heeft hiertoe een patent pending technologie ontwikkeld, waardoor datasyndicatie en
-aggregatie mogelijk wordt op een manier zoals tot nu toe onmogelijk was. Omdat de OOiP-technologie bovendien compleet voorbereid is op de XML-standaard zijn klanten verzekerd van toekomstbestendige en multi-compatible oplossingen. Met de OOiP-technologie kan elke website op eenvoudige wijze data delen met ongeacht welke webpagina op het internet. Hiermee biedt OOiPtech totaal nieuwe mogelijkheden voor het publiceren, delen, verhandelen en gebruiken van webinformatie. De technologie voorziet ook in zware interactieprocessen zoals aggregatie, personalisatie, authenticatie, verificatie en het raadplegen van databases.

Over Bright Alley (www.brightalley.com)
Bright Alley loopt voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen op communicatie- en mediagebied. Als baanbrekend onderdeel van NOB combineert het bedrijf jarenlange ervaring in (audiovisuele) content met knowhow van nieuwe media en multichanneling. Bright Alley beweegt zich op het gebied van nieuwe media waar internet, mobiel, tv en radio steeds meer samenkomen. Het bedrijf is specialist op het gebied van e-communication, knowledge & learning, e-mail marketing, webcasting, iTV, en smal- en breedbandig internet. Met de unit Mobile is het bedrijf actief op het vlak van mobiele toepassingen voor SMS, WAP, GPRS en UMTS. Bright Alley levert facilitaire diensten voor iTV en verzorgt de ontwikkeling van verrijkte tv-programma's, de bouw van iTV-portals, interactive design, systeemintegratie en program management.

Deel: ' Samenwerking NOB Bright Alley en OOiPtech '
Lees ook